Adda, probleme GRAVE de sănătate. Artista se va retrage din spațiul public: Inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, sursa instagram
Descriere foto: Adda, sursa instagram

Adda a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Artista se va retrage pentru o perioadă de timp din lumina reflectoarelor, deoarece va urma un tratament agresiv. 

Adda le-a dat o veste tristă fanilor ei. Artista a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella și trebuie să urmeze un tratament agresiv deoarece inflamația și toxinele i-au ajuns la creier. Aceasta a anunțat pe contul ei de Facebook că se va retrage din spațiul public pentru o perioadă de timp. 

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parti ale corpului că să fiu diagnosticata cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau daca te musca animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tura e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. 

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste doua “minunații” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca ăia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternica și mai stăpână pe situație. Acum stiu cu cine mă bat.

Ps: vine si cartea “Cele trei” anul acesta! Povestea e acum întreagă”, a scris Adda pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel