Adda nu a scăpat încă de boala care o macină. Care este starea de sănătate a artistei, după luni întregi de tratamente: "Mai am de făcut încă trei luni de injecții, în primăvară mă testez"

Data publicării:

Adda a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după luni întregi de tratamente, pentru boala cu care a fost diagnosticată. 

Adda a trecut prin momente cumplite, după ce s-a luptat ani la rând să descopere boala care o chinuia. Artista a mers la mai mulți medici, până să i se pună diagnosticul corect. Între timp, starea de sănătate a vedetei se agrava din ce în ce mai rău. 

Care este starea de sănătate a artistei, după luni întregi de tratamente

După ce i s-a pus diagnosticul corect, Adda a început să urmeze un tratament destul de puternic. Acum, artista a explicat care este starea de sănătate a artistei, după luni întregi de tratamente.

„Mai am de făcut tratament. Încă trei luni de injecții cu moldamin, din totalul de 18 luni. În primăvară mă testez, să văd dacă ies negativă. Oricum am rămas cu ceva sechele. Mai am dureri foarte mari de oase, uneori. Și obosesc destul de repede. Dar cu astea poți să trăiești. Îți mai dai cu cremă, mai faci masaj. Mie când mi s-a declanșat boala, nu mai puteam respira, eram rău.

M-am dus la Urgențe, la o clinică privată, pentru că spitalele erau în carantină. M-a costat 2000 de lei o perfuzie. Dar nu au știut să-mi spună ce am. A doua zi m-am dus din nou acolo, alți 2000 de lei. Deci 4000 de lei s-au dus în 24 de ore.”, a mărturisit  cântăreața, pentru cancan.ro.

Ce spune Adda despre retragerea din cariera muzicală

„Peste vreo 20 de ani mă retrag frumos, îmi iau o casă în Grecia. Vreau să cânt cât mai mult, dar eu nu o să mă operez. Nu o să-mi fac nimic ca să fiu forever young (n.r. mereu tânără). O să fiu stafidită pentru generațiile care vin. Fiecare cu alegerea lui. Și dacă vreau să-mi fac injecții cu botox sau acid hyaluronic, nu am voie.”, a mărturisit Adda pentru aceeași sursă citată mai sus. 

Adda, mesaj important pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici

„Fac postarea asta că să va arăt ce înseamnă Lyme în România. Sau Borrelioza. Cumva diferite dar extrem de asemănătoare. Borrelia and co. Că ea nu vine singură. Vine cu Anaplasma, Bartonella, Babesia, Epstein Barr etc. Am primit poză asta de la o sora de suferință'. La mine toate analizele în valoare de 15.000 de euro stau într-o cutie. Nu le-am întins niciodată să văd câte sunt. E un teanc gros. Prin asta trece un bolnav de Borrelia până să primească diagnosticul. Problema e că pierde timp prețios.

Timp în care spirochetele se înmulțesc și migrează peste tot, afectând tot corpul. De asta se adaugă mereu câte un simptom. Așa că dragi infectionisti, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi- TESTAȚI PACIENȚII. Dar cu testele alea BUNE. NU ELISA, ELFA și mama lu Ștefan cel Mare. Lyme ul nu e doar de la căpușă.

Nu fac Lyme doar cei cu eritem. Eritemul apare la mușcătura, doar în două cazuri. Dacă căpușă colcăia de borrelii sau dacă pacientul avea deja anticorpi. De asta apare la 30% din oameni. Căpușă nu trebuie să fie cât un câine că să fie periculoasă. Majoritatea sunt mici că o aluniță. Nu toate se înfig. Mare grijă, cei care le scoateți. Nu le mai rupeți. Poate achiziționați în spitale croșete sau măcar pensete. Nu mai băgați acul în picioarele copiilor mușcăți ca să scoateți căpușă.

Că aia dacă se rupe, își revarsă tot sucul gastric în victima. Iar dacă salivă ei era light, cu siguranță faceți rahatu praf după ce da tot afară. Antibioticul se da imediat după mușcătura nu după ce apare eritemul, asta dacă apare. Testele se fac la 3 sapt de la ultima doză de antibiotic sau 3 săptămâni de la mușcătura, dacă nu s-a luat antibiotic.

Testați co infecțiile. TBE VIRUS, Anaplasma, babesia, rickettsia, francisella, toxocara, toxoplasmă, bartonella, epstein barr, ureaplasma, mycoplasma, virusurile herpetice. Pentru fiecare există protocol SEPARAT!
Faceți diferența dintre anticorpii specifici mușcăturii și cei de transmitere congenitală. O să aveți mari surprize. Sunt multe de spus…. Multe. Mă rog la Dumnezeu să se schimbe ceva!', a transmis Adda pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel