Adda, noi probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: "Este a doua oară după 12 ani”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Artista s-a confesat fanilor. 

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de 1 an, a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit. 

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Adda, noi probleme de sănătate

Acum, artista le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Mai exact, Adda are stări febrile, însă nu au fost induse de hipertermie.

''Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!'', a scris Adda pe rețelele de socializare.

De la cine a luat Adda boala Lyme

Chiar dacă boala Lyme este contactată, de regulă, în urma mușcăturii de căpușă, artista spune că, în cazul ei, acest test a ieșit negativ. După mai multe investigații, Adda a aflat faptul că totul este ereditar, mama sa fiind, de asemenea, infectată.

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile. 

S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.E foarte important să mâncăm sănătos”, a povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. 

Adda, tratament dur pentru a scăpa de boala Lyme

Adda continuă tratamentul dur pe care îl are de luat, pentru a se vindeca de diagnosticul crunt care i s-a pus în urmă cu ceva timp. Chiar dacă aceasta a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic, pentru artistă urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să-și injecteze o  injecție cu moldamin, potrivit ego.ro

„Tratamentul e complex. Iau și pastile dar mai puține și săptămânal, fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp. Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie. Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară. Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40 – 42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele”, a declarat Adda pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel