Adda, noi informații despre starea sa de sănătate, la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză: "Acum pot cânta și o oră"

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a dezvăluit care este starea ei de sănătate, la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză.

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de 1 an, a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit. 

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Adda: „ Am început să-mi reiau activitatea ușor”

La câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză, artista a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

„Am concerte peste tot, prin toată țara. Voi avea inclusiv și-n Chișinău, iar la mare luna viitoare. Am o perioadă foarte bună. Mă plimb, sunt mai mult pe drumuri. Acum pot cânta și o oră, la cerere chiar și mai mult.

Asta e viața mea, am revenit la normal, nu-i nimic ieșit din comun. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o luam razna acasă. Nu am avut ce face, nu am vrut să fiu victimă, femeia care stă și plânge.

M-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om', a declarat Adda pentru impact.ro.

Adda: „Mă voi recupera complet”

Artista a declarat că s-a lăsat pe mâna celui mai bun medic din România, care a asigurat-o că starea ei de sănătate va reveni la normal.

„De mine se ocupă cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet.

Majoritatea pacienților din România care au această afecțiune trec prin asta, li se pun diagnostice greșite. Am auzit niște povești de viață.

Mulți au și nu știu, pentru că la fiecare se manifestă diferit. Există specii care te afectează neurologic, una care-ți distruge oasele, alta sistemul digestiv, alta care te distruge de tot, depinde ce noroc ai…

În toate țările civilizate, dacă mergi la doctor și îi spui că ai dureri migratoare, că ăsta e primul semn, de exemplu mai întâi te doare mâna, apoi mijlocul, șoldul, te testează instant. La noi te trimit la psiholog. Nu există campanii de informare, așa cum ar trebui', a mai spus Adda pentru sursa citată.

Citește și: „Am avut noroc că n-am murit”. Adda, mărturii cutremurătoare despre lupta cu boala. De ce i-au greșit primul diagnostic

Adda, UMILITĂ de colegii din industrie: ”A fost verbală, aproape și fizică”. Artista s-a simțit exclusă

Adda, pe patul de spital: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva” FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel