Adda, noi informații despre starea ei de sănătate. Cum se simte artista după ce a primit un diagnostic GREȘIT: Am stat 3 zile conectată la un aparat

Data publicării:
Sursa foto Instagram/ Adda
Descriere foto: Sursa foto Instagram/ Adda

Adda a dezvăluit care este starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată greșit.

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

După ce a aflat cu ce problemă de sănătate se confruntă, de fapt, Adda le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare cum se simte. Artista a mărturisit că această perioadă nu a fost una ușoară pentru ea și că medicii i-au impus un regim alimentar. De asemenea, Adda urmează un tratament și a făcut numeroase terapii.

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate

”Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reacțiile alergice” nu mai sunt atât de violente, pentru că nu mă mai tratez pentru intoleranță la histamina/ alergii/ dermografism. Sunt mai bine. Nu mai văd în ceață. Nu mai scap obiecte din mână. Sunt mai coerentă. Am momente, înca, în care uit cuvintele în mijlocul propoziției, sau uit ce vreau să fac, dar am răbdare. O să dureze. Mă ajută mult scrisul și cititul.

Respect cu sfințenie protocolul din plante și regimul alimentar. Am făcut și un tratament cu vibrație hertz, care omoară prin curent, tot ce e viu. Am stat 3 zile conectată la un aparat și abia aștept reevaluarea. Să vedem daca mâncam colivă pentru familia intrusului. O să revin cu detalii. Urmează să renunț și la ouă ca să accelerez detox-ul. Paraliziile sunt mai rare, la fel și spasmele musculare, dar durerile de oase înca mă bântuie. Înca amorțesc și mă umflu, dar mai light. Important e că nu mă mai panichez. “Angioedemul”, mă rog, spirocheta lui îmi provoacă încă spasm în gât, dar mai rar și trec în câteva minute- singure, după ce îl înjur de mă-sa! Am observat că, atunci când am acele pusee de rău, îmi cere corpul dulce. De fapt, îmi cere Gogu și verișorii lui, să le dau ceva care să-i țină în viață. Dar eu le dau cu câteva pahare de apă. Beau peste 3 litri de lichide pe zi.

Și da! Mi-e frică de tratamentul medicamentos și de reacțiile corpului meu, când Gogutz va ajunge în iad, că nenorocitu’ e răzbunător tare. Însă gândesc pozitiv că e o luptă pe care o voi câștiga! Sunt mai deșteaptă decât el! Vă mulțumesc că sunteți aici!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel