ADDA, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu artista: Nici nu știu dacă scriu corect, nu prea văd de lacrimi

Data publicării:
Descriere foto: ADDA, Instagram
Descriere foto: Descriere foto: ADDA, Instagram

ADDA a postat un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, însoțit de o poză rară cu artista.

Cântăreața ADDA a postat o poză pe Instagram, în care este în lacrimi. Până i-au citit descrierea atașată, toți cei care au văzut poza s-au îngrijorat, crezând că artista face referire la starea sa de sănătate. ADDA plângea însă de emoție, pentru că artista a reușit să-și lanseze albumul muzica, pe care l-a realizat cu greu.

"Nu prea vă văd de lacrimi"

"00:37 și lacrimi până în gură. Ascultând albumul la care am lucrat în ultimii 2 ani. Tocmai s-a lansat. Iar eu sunt o emoțională și o plângăcioasă care vrea să pară Spartacus. Da să nu mai ziceți la nimeni da? A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar, într-un final, s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față. Să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru.

Ăsta e scopul. Ăsta e motivul pentru care fac muzică. Nici nu știu dacă scriu corect sau dacă pun virgulele bine. Nu prea văd dă’ lacrimi. Vreau doar să vă mulțumesc! Și să vă spun că sunt recunoscătoare că fac muzica. Sper că și artă. Asta îmi doresc. Am dat tot ce am avut mai bun în aceste 11 piese. Acum nu îmi mai aparțin. Sunt ale voastre. Vă pupă Adda baladda lacrimadda!", a scris ADDA, pe Instagram.

Adda a dezvăluit care este starea ei de sănătate, după ce a primit un diagnostic greșit

"O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cant la #weareone, m-am simțit că un copil care a primit o jucărie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!", a scris Adda pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel