Adda, în DOLIU. Bunicul artistei s-a stins din viață: „Mă bucur că m-ai văzut mireasă”

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda este devastată de durere. Bunicul artistei s-a stins din viață. 

Adda trece prin momente cumplite, după ce bunicul său s-a stins din viață. Cu durere în suflet, artista a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. Alături de câteva fotografii și un filmuleț, Adda a ținut să îi mulțumească bunicului său pentru toate sfaturile pe care i le-a dat. De asemenea, artista a ținut să precizeze că se bucură de faptul că acesta a apucaat să o vadă îmbrăcată în mireasă și să-și cunoască strănepotul. 

„Dragă Tata Sandu, îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă curajul. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile. Dragostea de țară, dragostea față de folclor și cântec. Mă bucur că m-ai văzut mireasă, și sunt atât de MÂNDRĂ că îți port numele, atât eu cât și strănepotul tău, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin în lumină!”, este mesajul scris de Adda pe rețelele de socializare.

 

Adda, la un pas de moarte din cauza diagnosticului greșit

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Invitată în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Adda a povestit cum a ajuns să descopere că a fost diagnosticată greșit.


”Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine”,a spus Adda, în emisiunea de la Antena 1.

Cum a ajuns să se testeze pentru Lyme


”Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat ”Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, a mai adăugat Adda.

Tratamentul durează 2 ani

”Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine”, a mai spus Adda.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel