Adda, dezvăluiri inedite din relația cu Cătălin Rizea. Cu s-au cunoscut cei doi: "Am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă"

Data publicării:
Adda și Cătălin Rizea, sursa instagram
Descriere foto: Adda și Cătălin Rizea, sursa instagram

Adda și Cătălin Rizea au făcut dezvăluiri din relația lor. Cei doi au povestit și cum a decurs prima lor întâlnire.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au făcut remarcați în Asia Express prin relația tumultoasă, dar și ambiția de a ajunge cât mai departe în concurs. Dincolo de ce s-a văzut pe micile ecrane, cei doi formează o familie superbă alături de băiețelul lor, iar viața de zi cu zi este complet diferită.  Artista și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani,  iar în 2016 s-au căsătorit. 

Invitați în platoul emisiunii  ”Neatza de weekend”,  Cătălin a fost provocat să îi adreseze câteva întrebări soției sale.

”Care a fost părera ta când am ieșit pentru prima dată la plajă?

Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un barbat mișto, arătai foarte bine atunci. Nu aveam nicio intenție atunci, mai ales că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă, dar a doua zi s-a schimbat ceva în sufletele noastre și am inceput sa vorbim.

Ai fi mers cu altcineva în Asia Express?

Nu aș fi mers cu nimeni altcineva acolo, chiar dacă ne-am certat, cu tine a merge oriunde, chiar și atunci când îmi vine să te ucid.

Când te-am enervat ultima dată?

Aseară, dar m-ai enervat putin și nu ti-am zis nimic. Ți-ai lasat iar șosetele  lângă perne”, a fost discuția dintre cei doi soți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel