Adda, dezvăluiri inedite din copilărie. Artista a povestit când a început să cânte pentru prima dată: „Eu am știut de mică..."

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda le-a povestit fanilor când a început să cânte prima dată. Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare din copilărie.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Melodiile ei au ajuns în cele mai înalte topuri muzicale. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu când și-a găsit Adda vocația pentru muzică. Potrivit acesteia, încă de mică a știut ce vrea să devină. Adda a declarat că și-a dat seama că este făcută pentru muzică din primele luni de viață.

 

„Eu am știut de mică că vreau să cânt. Eu am început să cânt la 11 luni, când nu stăteam în picioare. De la 2,3 ani când puteam să vorbesc coerent, să înțeleg cuvintele bine, spuneam că o să fiu cântăreață, cea mai tare cântăreață din România. Spuneam că o să mă iubească toată lumea, făceam concerte acasă, urcam pe birou, cântam la lipici, cântam la spray, cântam în oglindă”, a declarat artista în cadrul unui podcast.

 

Deși era extrem de mică, Adda și-a organizat propriul concert în curtea bunicilor. Ajutată de aceștia, și-a făcut o scenă, iar apoi a chemat copiii de pe stradă ca și spectatori.  Artista a povestit că încă de mică aștepta cu nerăbdare momentul în care va ajunge o mare cântăreață, drept urmare, primul său microfon a dost un băț cu un măr înfipt în el. De asemenea, Adda a povestit că începuse să scrie versuri, cu care impresiona pe toată lumea.

„Eu când eram mică eram mai profundă decât alți copii, scriam versuri, mă jucam și pe afară cu jucăriile sau cu păpușile, dar… Eram în clasa a treia sau a patra și scriam niște versuri de se uita și mama ciudat când le citea. M-am descurcat foarte bine la română, așa de bine încât mă certam și cu profesoara că nu eram de acord cu ea. Ea aprecia, dar era programa care trebuia respectată, eu nu voiam să învăț un comentariu ca un papagal, voiam să citesc, să fac eu comentariul meu. Așa am făcut și la Bac, am luat 8, am fost depunctată. Că de ce am făcut eu ca mine… Eu am învățat cu o zi înainte de proba la română, cu o zi înainte de proba la istorie și cu o zi înainte de logică.”, a adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel