Adda, despre lupta cu boala care i-a schimbat viața: „Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome”

Data publicării:

Adda a fost diagnosticată cu dermografism, boală care i-a schimbat complet viața. Pe lângă semnele vizibile ale bolii, artista încearcă să combată și efectele acesteia de la interior. 

În 2020, Adda a fost diagnosticată cu dermografism. Vedeta și-a descoperit boala în urma unei erupții pe corp. În aceeași perioadă, artista a făcut câteva vizite la camera de gardă din cauza alergiilor și inroleranțelor alimentare pe care le-a descoperit ulterior. 

După ce a mărturisit că se confruntă cu aceste probleme de sănătate, mai multe persoane diagnosticate cu această boală i-au scris vedetei. Pentru a le veni în ajutor, artista a venit cu câteva sfaturi despre tratarea bolii, care au funcționat la ea. 

 

”Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome! Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm”... până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram.

 

Recent, Adda a dezvăluit că pe lângă tratamentele medicamentoase și regimul alimentar, încearcă să trateze boala și psihologic. 

„Poza asta este nuca din peretele Instagramului, dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice. Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc. Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet”, spunea artista în urmă cu ceva vreme, in dreptul unei fotografii de pe patul de spital.

 

Regim alimentar strict

 

Artista nu mai poate consuma anumite alimente, iar regimul pe care îl urmează a făcut-o să slăbească un număr impresionant de kilograme. 

”„Mananc alimente fara HISTAMINA- am intoleranta! Fara – GLUTEN– am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise. Pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul….
Beau multa apa! Iau vitamine și suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente- antibiotice, antiinflamatoare etc si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR!”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel