Adda, despre cel mai greu moment, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: ,,M-am gândit că pot să mor”

Data actualizării: | Data publicării:

Adda a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața ei.

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), după ce a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit.  Artista a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie a anului trecut, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

Adda, despre cel mai greu moment, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

Recent, artista a vorbit despre ceea ce nu prea îl lasă pe copilul ei să facă, dar și despre momentele grele prin care a trecut. Adda recunoaște că  este germofobă și că nu îl lasă să pe fiul ei să pună mâna pe orice lucru, din cauza fricii de a nu lua vreo bacterie.

„Sunt ceva între, îl las să experimenteze, dar sunt și germofobă, îl cert să nu pună mâna pe ceva, să nu ia vreo bacterie.

Îmi și spune uneori <<vai, mama, dar ce fricoasă ești>>”, a spus cântăreața, potrivit Unica.

Adda a mărturisit că a trecut cu greu peste momentul în care a fost diagnosticată cu boala Lyme. Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că s-a gândit de multe ori la faptul că o să moară. Cu toate astea, familia sa a motivat-o să meargă mai departe și să conștientizeze faptul că este o femeie puternică și că va trece cu bine peste această cumpănă din viața ei. 

,,Au fost multe, dar cel mai rău a fost când a trebuit să accept boala Lyme, aia m-a dărâmat. M-am gândit că pot să mor, nu a fost deloc bine. Când te gândești că poți muri oricum, te iau toate fricile. Nici acum nu sunt sigură că nu am luat-o razna cu capul, poate am luat-o și nu îmi dau seama. Atunci m-am rugat foarte mult, m-am dus în zona spirituală. M-au motivat familia și copilul, iar eu sunt rezistentă și puternică. Și acum am momente când mi-e foarte frică, dar trebuie să-mi păstrez calmul cumva”, a mai adăugat cântăreața.

Adda, tratament dur pentru a scăpa de boala Lyme

Adda continuă tratamentul dur pe care îl are de luat, pentru a se vindeca de diagnosticul crunt care i s-a pus în urmă cu ceva timp. Chiar dacă aceasta a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic, pentru artistă urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să-și injecteze o  injecție cu moldamin, potrivit ego.ro

„Tratamentul e complex. Iau și pastile dar mai puține și săptămânal, fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp. Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie. Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară. Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40 – 42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele”, a declarat Adda pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel