ADDA arată mai bine ca niciodată. Cu ce poză și-a surprins artista fanii

Data publicării:
Sursa foto: ADDA, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: ADDA, Instagram

ADDA urcă pe scenă pentru prima dată, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme.

După ce a fost diagnostică cu boala Lyme și a anunțat faptul că se va retrage din lumina reflectoarelor, până se recuperează complet, ADDA a postat o poză pe rețelele de socializare, într-un compleu albastru, cu niște cercei lungi, foarte eleganți și cu un machiaj pronunțat. Cântăreața este una dintre artiștii care urcă pe scena de pe Arena Națională, la festivalul "We Are One", care este făcut în scopul de a sprijini victimele din Ucraina.

"După câteva săptămâni de stat în pijama, azi mă simt, nici nu știu cum să explic... mă simt eu, normală, frumoasă și șmecheră!", a fost mesajul transmis de ADDA, pe Instagram.

ADDA a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

După ce a aflat cu ce problemă de sănătate se confruntă, de fapt, Adda le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare cum se simte. Artista a mărturisit că această perioadă nu a fost una ușoară pentru ea și că medicii i-au impus un regim alimentar. De asemenea, Adda urmează un tratament și a făcut numeroase terapii.

Detalii despre starea de sănătate a artistei

”Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reacțiile alergice” nu mai sunt atât de violente, pentru că nu mă mai tratez pentru intoleranță la histamina/ alergii/ dermografism. Sunt mai bine. Nu mai văd în ceață. Nu mai scap obiecte din mână. Sunt mai coerentă. Am momente, încă, în care uit cuvintele în mijlocul propoziției, sau uit ce vreau să fac, dar am răbdare. O să dureze. Mă ajută mult scrisul și cititul.", spunea artista cu ceva timp în urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel