ADDA amână lansarea albumului: Din respect pentru cei ce luptă acum pentru viața lor

Data publicării:
Sursa foto: ADDA, instagram
Descriere foto: Sursa foto: ADDA, instagram

Cântăreața ADDA a anunțat astăzi că va amâna lansarea albumului, din respecte pentru oamenii implicați în războiul din Ucraina.

Înainte să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru o perioadă de timp, cântăreața ADDA le-a promis fanilor lansarea unui nou album, la care lucrează de ceva timp. Acesta trebuia să apară pe 3 martie, de ziua artistei, care împlinește 30 de ani. Cu toate acestea, Adda a făcut un anunț pe pagina ei de instagram, prin care spune că va amâna albumul, din cauza contextului actual în are ne aflăm.

“Am decis, împreună cu casa de discuri, să amânăm lansarea albumului. Din respect pentru cei ce luptă acum pentru viața lor. Cuvintele mele sunt mult prea mici, însă mă rog cu tot sufletul pentru pace și iubire Și sper că binele va învinge”, a scris artista pe Instagram.

ADDA a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică și avea dificultăți în respirație. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. Săptămâna aceasta, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit.

”Problema nu a fost doar urticaria demografică. Eu nu știam, în ziua respectivă, când mi s-a făcut rău, ce mi se întâmpla. Problema reală a fost edemul din gât pentru că, din păcate, la urticarie cronică, apar și edeme, uneori în tălpi, în zonele de presiune, dar uneori și în gât. Eu am simțit atunci că mă sufoc, că mi se îngustează efectiv gâtul și de aceea am ajuns la Urgențe. Edemul m-a speriat mai tare decât erupția”, a dezvăluit Adda la Interviurile Spectacola și DC News.

ADDA a decis să ia o pauză, până se reface complet

”Dragii mei, după un an jumătate de chin, în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lasă și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte!”, scria ADDA pe rețelele de socializare. 

Citește și: Totul despre boala cu care a fost diagnosticată ADDA. Dr. Ciuhodaru: „Infecția Borelioza provoacă boala Lyme”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel