Adda a transmis un mesaj dur despre perioada pandemiei: „Pandemia a dat jos niște măști. Lumea a luat-o razna”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare. Ce a observat artista în timpul pandemiei de Covid-19?

Adda esta una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Calitățile sale vocale au remarcat-o de-a lungul timpului și i-au adus succesul pe plan muzical. Artista este foarte activă în mediul online, acolo unde nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. 


Adda a transmis un mesaj despre perioada pandemiei și cum s-au  transformat oamenii din cauza acestui virus. Artista susține că oamenii și-au dat „măștile” jos și au arătat cât de răi pot fi uneori. 


„Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris Adda pe Instagram.


Adda suferă de o boală extrem de rară. Artista a slăbit peste 10 kilograme în încercarea de a ameliora simptomele care au băgat-o în spital.


Adda a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva luni. Atunci, medicii au tratat-o simptomatic, neștiind exact cauza șocurilor anafilactice pe care aceasta de tot avea. Ulterior, după mai multe investigații, vedeta a fost diagnosticată cu dermagrafism, o boală rară de piele, care este caracterizată printr-o urticarie severă dar și alte simptome interne.


„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude.  Mănânc aer. (...) Pot să spun că mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere. (...)  La un moment, corpul iți da doua perechi de palme și zice: stai jos, 4. Fac soc anafilactic din cauza histaminei, sunt foarte mulți oameni care sunt diagnosticați greșit, eu sunt un exemplu că stilul de viață sănătos și colaborarea cu un medic nutriționist poate face bine.


Am renunțat la lactate, mănânc iaurturi de cocos, afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zaharul l-am înlocuit cu miere sau cel din flori de cocos, carne proaspătă, mai mănânc cartofi prăjiți. Nu mănânc mazăre, pentru că are foarte multa histamina. Am trei mese pe zi și doua gustări, la micul dejun mănânc iaurt din cocos cu migdale. Mănânc vita, pui, este greu când merg la restaurant”, a povestit vedeta în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel