Adda a izbucnit în lacrimi la volan. Ce a pățit artista în timp ce se afla în trafic: „Îmi scoate toate durerile, dracii și bocetele”

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda a început să plângă în hohote în timp ce se afla la volanul mașinii. Ce a emoționat-o pe artistă?

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de un succes imens pe plan muzical de ani buni. Aceasta este cunoscută pentru sensibilitatea cu care compune piesele muzicale și nu de puține ori s-a filmat în timp ce plângea. Artista este o fire extrem de sensibilă. 


Adda a izbucnit astăzi în lacrimi chiar în timp ce se afla la volanul mașinii. Aceasta le-a împărtășit fanilor de pe Instagram ce a pățit și de ce a devenit atât de emotivă. 


„Daca ati vazut cumva in trafic, azi, o nebuna care bocea la volan, cu muzica data-n blana, eu eram! Am ascultat de vreo 20 de ori piesa AIA de pe album, care-mi scoate toate durerile, dracii si bocetele”, a scris Adda pe Instagram. 

 


Cu ce boală a fost diagnostică Adda

 

În urmă cu un an, Adda a ajuns la spital, de urgență, cu o formă atipică de reacție alergică: urticartie dermografică și edem în gât. 

 

„Mă sufocam. Simțeam cum mi se îngustează gâtul”, a mărturisit Adda în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță.

 

Adda a povestit, în cadrul interviului pentru Spectacola, cum a ajuns la spital, în urmă cu un an, și cât de greu i-a fost să primească un diagnostic. 

 

„Problema nu a fost doar urticaria demografică. Eu nu știam, în ziua respectivă, când mi s-a făcut rău, ce mi se întâmpla. Problema reală a fost edemul din gât pentru că, din păcate, la urticarie cronică, apar și edeme, uneori în tălpi, în zonele de presiune, dar uneori și în gât. Eu am simțit atunci că mă sufoc, că mi se îngustează efectiv gâtul și de aceea am ajuns la Urgențe. Edemul m-a speriat mai tare decât erupția”, a dezvăluit Adda la Interviurile Spectacola. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel