Adda a împlinit 30 de ani. Artista a transmis un mesaj emoționant: Tot ce îmi doresc este...

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Cu această ocazie, artista a transmis și un mesaj emoționant.

Sărbătoare mare în familia Addei. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, artista s-a fotografiat lângă mai multe buchete de flori și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt lângă ea și o susțin necondiționat.

"Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzică ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături.Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca să pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus!", a fost mesajul pe care l-a scris Adda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Din cauza bolii de care suferă, Adda trebuie să țină regim, astfel că, din păcate, artista nu a putut să se bucure de tortul preparat special pentru ziua ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

Adda, diagnosticată GREŞIT

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. 

Recent, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parti ale corpului că să fiu diagnosticata cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau daca te musca animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate", a transmis artista marţi seară.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel