Ada-Maria Ileana, Miss International România 2021, dezvăluie ce stă în spatele unui concurs de frumusețe: Mă pregătesc pe mai multe planuri

Data publicării:
Captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Spectacola

Ada-Maria Ileana, Miss International România 2021/22, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, unde a vorbit despre cum a ajuns să ne reprezinte țara la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume. 

Ada-Maria Ileana are 24 de ani, este profesoară de engleză și visează să schimbe sistemul educațional din România. Tânăra urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a competiției Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. Invitată la Interviurile Spectacola și DC News, Ada-Maria a povestit despre cum a ajuns să reprezinte România într-unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe.

"A fost o întâmplare. M-am înscris la un moment dat pe un site, am completat niște detalii, au trecut câteva luni și apoi am primit un telefon că am fost selectată în finala Miss Univers România, în 2017. Am participat atunci, nu am câștigat, era primul meu concurs, dar m-au remarcat și anul viitor am fost numită Miss Turism România și așa am ajuns să reprezint țara în China și Malaezia.", a declarat Ada-Maria Ileana.

Cum trebuie să se pregătească o Miss

Ada-Maria spune că nu este ușor să fii o Miss de seamă. Chiar dacă mulți se gândesc că doar frumusețea contează într-un astfel de concurs, Ada spune că este vorba de mult mai multe lucruri.

"Mă pregătesc pe mai multe planuri. Și partea fizică necesită pregătire de la mers la sală, până la mâncat sănătos și găsirea ținutelor pentru cele 3-4 săptămâni, cât stăm acolo, în cantonament. Este așteptat de la tine să știi să te machiezi, să te coafezi singură, dar pe lângă toate acestea vorbim și despre munca pe care o facem în scop caritabil. Este foarte așteptat ca o Miss de seamă să aibă o cauză în care crede și o cauză pe care o susține și acest lucru să se vadă, bineînțeles.

De asemenea, este important să fiu pregătită pe partea culturală, pentru că Japonia este o țară care apreciază cultura și tradiția și este nevoie să le știm cutumele, iar aici mă ajută foarte mult colaborarea cu Centrul de Studii și încerc să fiu și o ambasadoare a culturii românești. Încerc foarte mult să promovez portul tradițional românesc, tradițiile românești, turismul. Toate acestea intră în pregătirea mea, pentru concursul de miss. Este un proces complex. Concursul este la a 60-a ediție, este unul foarte prestigios. Am un antrenor, merg la sală, bineînțeles. Pe partea de alimentație nu pot spune că țin dietă, dar încerc să mențin o alimentație sănătoasă, să mă feresc de fast-food, de snacksuri. Încerc să mențin un anumit standard.", a mai spus aceasta. 

Miss International România a organizat un eveniment caritabil

"Evenimentul caritabil pe care l-am organizat pe 9 martie a fost, inițial, dediact unei asociații care se ocupă de workshop-uri de educație menstruală, pentru fetele din mediile defavorizate, dar având în vedere situația din ultimele săptămâni, am ales să donăm o parte din bani și către refugiații din Ucraina. Am organizat acest eveniment cu 13 designeri și a fost un succes.  Mă bucur că asociem ideea de miss cu caritatea, și nu doar cu partea asta de frumusețe.", a continuat ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel