Ada-Maria Ileana, de la catedră la Miss International România 2021. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ada-Maria Ileana, Miss International România 2021/22, vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cum a ajuns să ne reprezinte țara la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume. 

Ada-Maria Ileana are 24 de ani, este profesoară de engleză și visează să schimbe sistemul educațional din România. Tânăra urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a competiției Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. 

Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, acest concurs este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. La acest nivel se punctează mult mai mult decât aspectul fizic. Se caută o femeie elegantă, inteligentă, carismatică, o voce a generației ei în lume. Candidatele la titlul de „Miss Internațional”, vor merge într-un cantonament internațional de aproximativ 3 săptămâni, înainte de defilarea de pe podium. 


A învățat limba japoneză 

Ada-Maria a învățat limba japoneză pentru a putea comunica mai ușor pe parcursul competiției. Mai mult, tânăra spune că pregătirea pentru concurs este una intensă, atât fizic, de la dietă, sport, machiaj și ținuta de scenă, cât și intelectual, având în vedere că juriul va puncta și cultura generală a concurentelor, dar și valorile și modul lor de a gândi. 

Vrea să schimbe sistemul educațional din România


Miss International România 2021 este absolventă a Masteratului în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Visul ei este să pună umărul la schimbarea sistemului educațional din România. 

Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaționale de frumusețe: Miss Tourism World 2018 (China) și Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a și câștigat un titlu internațional. Ada-Maria activează și în domeniul modelling-ului, având prezentări pentru designeri de renume.


Ce înseamnă participarea la un concurs internațional de frumusețe pentru o tânără de 24 de ani și cum se pregătește să ne reprezinta țara în fața întregii lumi, aflați vineri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel