Ada Galeș, schimbare radicală de look pentru rolul din filmul ”Complet Necunoscuți”: Mă tentează să rămân așa

Ada Galeș, foto Arhiva Personală
Descriere foto: Ada Galeș, foto Arhiva Personală

Actrița Ada Galeș și-a schimbat total look-ul pentru rolul pe care-l joacă în lungmetrajul ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă.

Filmările pentru varianta românească a celebrei producții italiene ”Perfetti Sconosciuti” încep joi, 18 februarie, așa că Ada n-a mai stat pe gânduri și a recurs la o transformare radicală, pentru că simte că așa va fi și mai aproape de personajul ei, Andreea: 

”E cea mai mare schimbare de look care se putea întâmpla și o văd ca pe un semnal important pentru mine, omul Ada, dar și pentru personajul meu, Andreea, din Complet Necunoscuți, de a fi curajoasă la orice vârstă, de a-ți asuma un alt ”tu”, mai îndrăzneț, contrastant cu ”eul” de până atunci. Mi se pare excelent ca potențial de dezvoltare să treci printr-o așa schimbare și așteptam de mult să joc într-un film care să mă provoace astfel. Mă tentează să rămân așa o perioadă, îmi place nebunia asta de blond și vreau s-o cunosc pe noua Ada. 
Simt, cu acest nou look, că sunt și mai aproape de personajul meu, Andreea, o femeie caldă, blândă, destul de romantică, cu multă poftă de viață și cu un curaj imens de transformare, care se va dezvălui înspre finalul filmului”, a declarat Ada Galeș. 

Rolul pe care Ada îl joacă în lungmetrajul ”Complet Necunoscuți” e al unei femei de 27 de ani, medic veterinar, care trăiește o relație de iubire cu Toma (Adrian Ștefan). Dorința ei este de a se integra cât mai bine în grupul de prieteni a lui Toma, fiind doar de un an printre ei. Doza de naivitate o face să accepte să joace jocul care le va schimba seara – să citească fiecare toate mesajele și mail-urile primite, iar la apeluri să răspundă pe difuzor. 

Alături de Ada Galeș, din distribuția filmului ”Complet Necunoscuți” fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase. 

 

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 16 feb, 11:06 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play