Ada Galeș, afacere de 100.000 de euro. Actrița le-a luat banii leilor: ”Oamenii cumpără povești”

Data publicării:
Ada galeș și Aureliana Popa, Inpleriul Leilor. ProTv
Descriere foto: Ada galeș și Aureliana Popa, Inpleriul Leilor. ProTv

Miercuri seară, leii au deschis porțile Imperiului pentru tinerii antreprenori care cred în visul lor și pentru ideile de business care merită finanțare. Lupta a fost strânsă, însă mulți dintre cei care au reușit să stea față-n față cu cei cinci investitori au plecat acasă cu banii. 

Concurenții au pășit emoționați aseară în Imperiul Leilor. Gabriela Hobeanu și Mihai Semenescu au fost primii antreprenori care au stat în fața leilor, ei le-au propus un business cu produse din ceramică. În urma negocierii cu investitorii, cei doi au acceptat oferta lui Dan Șucu, cel care va investi 200.000 de euro în compania lor, în schimbul a 40% din acțiuni. 

Andrei Roșu, sportiv de anduranță, a venit în Imperiul Leilor aseară cu o propunere pe care leii au îmbrățișat-o repede: un business cu produse vegetale. Negocierea sportivului a aprins scântei între lei, iar greșeala de a le propune investitorilor procentaje diferite din companie pentru aceeași sumă de bani era cât pe ce să-l coste mult. ”Tu în acest moment m-ai valorificat la o valoare mai mică decât Mohammad. Eu nu mă mai bag deloc, în nicio versiune”, i-a spus tranșant Bogdan Micu. Într-un final, Andrei Roșu a luat investiția de 80.000 de euro de la Mohammad Murad, în schimbul a 15% afacere. 

Daniela și Marcel Rusu au intrat în Imperiul Leilor convinși fiind că știu cum să stârnească apetitul financiar al investitorilor, și au reușit. Cei doi au cerut o investiție de 80.000 euro pentru 20% din afacerea lor: o patiserie cu produse bio. Povestea lor l-a făcut pe Dragoș Petrescu să le ofere mai mult: 100.000 de euro, dar pentru 40% din compania lor. 

Actrița Ada Galeș le-a propus leilor asocierea într-un business cu produse pentru casă și corp: lumânări din ceară naturală, săpunuri și bombe de sare pentru baie. Povestea business-ului a impresionat-o pe Cristina Bâtlan: ”Vă fac o ofertă nu pentru planul propus, ci să investesc în două persoane care să scrie această poveste. Oamenii nu cumpără lumânări, oamenii cumpără povești”, a spus leoaica. Cristinei Bâtlan a oferit o finanțare de 100.000 de euro pentru pentru 33% din afacere. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel