Acuzat de abuzuri Marilyn Manson primește lovitură după lovitură. Ce s-a întâmplat cu artistul

Data publicării:
Marilyn Manson, sursa instagram
Descriere foto: Marilyn Manson, sursa instagram

Acuzat luni de hărţuire şi viol de mai multe femei, printre care actriţa americană Evan Rachel Wood, cântăreţul Marilyn Manson a respins aceste acuzaţii, invocând relaţii consensuale.

"Relaţiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consimţite, cu partenere care şi-au dat acordul", a scris muzicianul american pe contul său de Instagram, luni seara. "Indiferent cum şi de ce alţii aleg astăzi să denatureze trecutul, acesta este adevărul", a adăugat el.

Pe numele său real Brian Warner, Marilyn Manson era suspectat de câţiva ani că ar fi fost agresorul denunţat în 2018 de Evan Rachel Wood în timpul unei audieri în Congresul SUA pe tema agresiunilor sexuale. La acea vreme, actriţa nu i-a dezvăluit identitatea.

Într-un mesaj postat luni, Evan Rachel Wood a dezvăluit că agresorul este chiar Marilyn Manson. În Congres, ea a susţinut că a fost violată de mai multe ori.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, vedeta din serialul de succes HBO ''Westworld'', a susţinut luni că Marilyn Manson a "manipulat-o psihologic" când nu împlinise încă 20 de ani. Ea a spus apoi că a fost supusă "unor abuzuri oribile ani de zile".

Actriţa s-a aflat într-o relaţie cu Marilyn Manson timp de mai mulţi ani, înainte de a se logodi cu acesta în 2010, însă a rupt logodna câteva luni mai târziu.

După mesajul publicat de Wood, cel puţin alte patru femei au adus acuzaţii împotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare. Una dintre ele, care a început o relaţie cu artistul în 2015, a vorbit despre mai multe violuri.

Marilyn Manson a fost abandonat luni de casa sa de discuri, Loma Vista Recordings, după dezvăluirile făcute de Evan Rachel Wood, potrivit Agerpres.

Loma Vista Recordings a anunţat într-un comunicat că în lumina "acuzaţiilor tulburătoare" formulate de Wood şi de alte femei, "compania va înceta să promoveze albumul lui actual".

"Ca urmare a acestor evenimente, am decis să nu mai colaborăm cu Marilyn Manson la viitoare proiecte", se menţionează în comunicatul casei de discuri. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel