Actrița Sabina Brândușe, lecția SUPRAVIEȚUIRII. Patru zile în pădure, fără hrană. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Sabina Brândușe, la interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Sabina Brândușe, la interviurile Spectacola și DC News

Actrița Sabina Brândușe vine la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti cum a supraviețuit patru zile în pădure, fără hrană. Aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic de dezvoltare personală.

Chiar daca 2020 a fost un an al limitarilor și al restrictiilor, aventurosii au găsit soluția pentru a se bucura la maxim de libertate. Actrita Sabina Brăndușe este unul dintre norocoși. 


Frumoasa actriță a mers într-o tabără de supraviețuire. A stat 4 zile în pădure, fără hrană, fără telefon și fără oameni. A dormit sub cerul liber, înconjurată de întunericul pădurii și de zgomotele animalelor sălbatice. 


Toată aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic, menit să o ajute să își depășească limitele și să se redescopere pe ea. 

 

Cum au decurs cele 4 zile în sălbăticie, cum a rezistat fără hrană și cum a transformat-o această experiență, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

Youtube video image

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel