Actrița Nuami Dinescu, incident neplăcut într-un taxi. Ce a pățit vedeta: „M-am enervat, eu nu am făcut nimic greșit”

Data publicării:
Nuami Dinescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nuami Dinescu, sursa foto Facebook

Actrița Nuami Dinescu s-a enervat cumplit din cauza unui șofer de taxi. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Nuami Dinescu a trăit un incident neplăcut cu un șofer de taxi. Din cauza unor probleme de sănătate, actrița a fost nevoită să meargă cu pisica la medicul veterinar. Pentru a ajunge rapid, aceasta a luat un taxi, dar nu s-a gândit că sșoferul nu observase că are cu ea o pisică și că îl va deranja atât de tare. La mijlocul drumului, între cei doi s-a iscat o imensă ceartă. Actrița le-a povestit fanilor de pe rețele de socializare toată pățania. 


„Sunt la a doua tură de tratament, acum cu Zara, pentru că, de ce mi-a fost frica nu am scăpat, și ea are heliobacter pilori. E greu tratamentul pentru om darămite pentru o pisica. Azi mi-am luat o sapuneala zdravănă de la un taximetrist care abia la jumătatea drumului s-a prins ca am pisica, când a început Zara sa scârțâie. Mi-a zis ca era de bun simt să-i spun ca am pisica. Pai nu m-ați văzut? Nu, de unde să știu eu ca în geanta aia e pisică. Pai e geanta de transport, are 2 părți cu plasa, se vede de la o  posta. Și dacă eu am urcat și dv nu ați zis nimic, eu ce trebuia sa fac? Sa-mi spuneți, domnule, uite am o pisica, va rog, mă luați și pe mine? Cum adică sa va rog sa ma luati, ce ma duceți degeaba? Dv. oferiți un serviciu, eu va plătesc, end of story. Nu înțeleg. Poate eram alergic zice el, om la aproximativ 60 de ani, înalt, solid, bine îmbrăcat, cred ca făcea taxi de hobby ca habar nu avea cum se ajunge la destinație, a trebuit sa i spun eu pe unde sa o ia, de parca nu fusese în viața lui pe str.ing.Zablovski.

 

Ca el are dreptul sa refuze cursa. Poate asa e, zic, dar dacă eu am urcat, dv. nu ați zis nimic, eu trebuia sa va spun, totuși asa, hodoronc tronc, știți, am o pisica în geanta, unde ma duc și, eventual, sa va dau și codul pin? Și dacă erați alergic imediat ați fi început sa strănutați, sa va curgă lacrimile, sa va mănânce pielea... Spuneți-mi cu ce va deranjează pisica asta. E în cușcă de transport, nu e un fir de par, e la mine în brațe... Un bun simt al meu cu care nu știu ce sa fac, m-a oprit să-i spun ca fuma când eu m-am urcat în mașină, mirosea a tutun și era și geamul închis. Nu i-am zis ca de aia nu m-a văzut, l-am întrebat cu ce îl deranjează, concret. Ca dacă fac comanda pe aplicație acolo da, scriu ca am pisica in cușcă, unu singur a respins cursa, restul au fost foarte de treaba. Ba, unii mi-au zis sa-i deschid fermoarul un pic, ca e stresata. Deci se poate. Mi-a zis intr-un târziu, gata, doamna, înfrânt probabil, că i-am răspuns la toate aberatiile cu argumente logice.

 


Sa fii șofer de taxi e o meserie onorabila. E mare lucru sa te urci într-un taxi și sa nu te umpli de spume. Nu vreau să-mi recomandați alternative ca nu despre asta e vorba. E vorba despre oameni și despre educație și bun simt și multe altele. Da, m-am enervat, eu nu am făcut nimic greșit, nu e vina mea ca tu ești ocupat să-ți stingi tigara și nu te uiți la client. Care, în cazul de față, era o femeie de 1,55 cu o pisică într-o geanta. I-am lăsat și șpagă, după ce i-am spus ca o să sun la dispecerat sa întreb care e procedura. Nu i-am luat indicativul, nu intenționez sa sun nicăieri, dar mi s-a făcut asa o silă... Vocea i s-a înmuiat când i-am zis apăsat, de 2 ori că sun acolo. Sper sa nu ne mai vedem niciodată”, a scris Nuami Dinescu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel