Actrița Maria-Magdalena Chihaia, „măicuța” de la IUmor, dezvăluiri inedite la Interviurile Spectacola și DC NEWS

Maria-Magdalena Chihaia
EXCLUSIV
Descriere foto: Maria-Magdalena Chihaia

Actrița Maria- Magdalena Chihaia vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 18:00, pentru a face dezvăluiri inedite despre experiența IUmor, dar și despre revenirea pe scena teatrului. 

Maria-Magdalena Chihaia, actriță, nascută pe 16 aprilie 1986, în Bucuresti. A absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Actorie în 2010 la clasa profesorilor: Virgil Ogasanu și Ruxandra Sireteanu, asistent: Georgiana Saizescu.

Joaca urmatoarele spectacole: “Crimă la cină”, un spectacol interactiv cu muzică live și dans, în stilul Agathei Christie la Teatrul Elisabeta, “Cum să pierzi totul într-o zi”, regia Razvan Oprea, “Michelle”-one woman show, “Schimb pe schimb” și “Gunoierul” la Teatrul Roșu, “Maria-Magdalena: de la mânăstire la club”, “Dragoste pe coji de mandarine”, “ Cine a furat-o pe Ileana Cosanzeana?!”.

Pe lângă actriță este și instructor de dans, predă dansuri latino-americane, valsul mirilor și creaza coregrafii unicate pentru evenimente, face entertainment si MC. Iubește tot ceea ce face si face ceea ce iubește. Cel mai important, Maria-Magdalena Chihaia este dubla finalistă iUmor, încântând publicul prin personajele ei: bocitoarea și binecunoscuta Sora Magdalena, care a adus controverse în randul spectatorilor, devenind cel mai scandalos numar din istoria iUmor.

Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat.

 Magdalena Chihaia a fost supranumită de către Cheloo  "cea mai sexy măicuță". Actrița a povestit cum și-a primit acest titlu, dar și care a fost reacția Bisericii Catolice în urma prestației sale de la IUmor.

Cum a fost experiența IUmor, dar și cum a reușit să creeze o adevărată controversă în rândul jurațiilor, aflați joi, ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep, 16:10 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play