Actriţa Léa Seydoux, vaccinată anti-COVID-19, a fost testată pozitiv şi prezenţa ei la Cannes este incertă

Data actualizării: | Data publicării:
Léa Seydoux, foto Instagram
Descriere foto: Léa Seydoux, foto Instagram

Actriţa franceză Léa Seydoux, care la a 74-a ediţie a Festivalului de la Cannes prezintă patru pelicule, trei dintre ele în competiţie, a fost testată pozitiv pentru COVID-19 şi ar putea fi nevoită să-şi anuleze prezenţa la festivalul de film, relatează sâmbătă revista Variety, informaţie confirmată de o responsabilă de presă, potrivit AFP.

Léa Seydoux, una dintre cele mai aşteptate prezenţe anul acesta la Cannes, este vaccinată şi asimptomatică, dar a fost testată pozitiv pentru COVID-19 în urmă cu câteva zile.

Potrivit cotidianului Le Figaro, ea s-ar fi infectat în timpul turnării peliculei 'Par un beau matin'. Revista Variety scrie că Léa Seydoux se află în izolare la domiciliul ei din Paris şi se testează zilnic, având nevoie de un rezultat negativ două zile la rând la testul COVID-19 pentru a putea veni la Cannes, notează Agerpres. 

Conform programului festivalului, care se desfăşoară între 6 şi 17 iulie, Léa Seydoux urmează să prezinte peliculele 'The French Dispatch', 'L'histoire de ma femme' şi ''France'', în aceasta din urmă ea jucând rolul principal, toate trei aflate în competiţia pentru premiul Palme d'Or, plus pelicula 'Tromperie' în secţiunea paralelă.

Festivalul de la Cannes se desfăşoară anul acesta în condiţii sanitare foarte stricte, cu masca obligatorie în toată incinta Palatului Festivalurilor, participanţii fiind de asemenea obligaţi să prezinte un certificat de vaccinare sau un test negativ la COVID-19 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel