Actriţa Hilary Swank, însărcinată cu gemeni, la 48 de ani: „Este ceva ce mi-am dorit de mult timp”

Data publicării:
Hilary Swank, captură video YouTube
Descriere foto: Hilary Swank, captură video YouTube

Actriţa americană Hilary Swank a dezvăluit miercuri, 5 octombrie, în timpul unei apariţii la emisiunea "Good Morning America", că aşteaptă gemeni


"Sunt atât de fericită să împărtăşesc asta cu voi, şi acum cu America; este ceva ce mi-am dorit de mult timp. (...) Voi fi mamă - şi nu doar de unul, ci de doi. Nu-mi vine să cred", le-a declarat actriţa în vârstă de 48 de ani gazdelor emisiunii.

 

Actriţa din "Million Dollar Baby" şi-a împărtăşit, de asemenea, fericirea de a putea da, în sfârşit, vestea, adăugând: "Este atât de frumos să pot să vorbesc despre asta şi să o împărtăşesc".

În 2018, Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider, după mai puţin de doi ani de relaţie.

Actriţa a fost recompensată cu Oscar pentru rolurile sale din "Boys Don't Cry" şi "Million Dollar Baby", notează Agerpres.

 

Hilary Swank s-a căsătorit în secret cu Philip Schneider

 

Actriţa Hilary Swank s-a căsătorit în 2018 cu antreprenorul social Philip Schneider, într-o ceremonie intimă, în aer liber, desfăşurată în California. Cei doi au început să se întâlnească în 2016, la scurt timp după ce vedeta a rupt logodna cu jucătorul de tenis Ruben Torres.
Hilary Swank, recompensată cu Oscar pentru rolul său din "Million Dollar Baby", a dezvăluit că a purtat o creaţie Elie Saab Haute Couture Atelier, iar nunta a avut ca locaţie domeniul Saint Lucia Preserve din Carmel,California.
Potrivit lui Hilary, pentru crearea frumoasei sale rochii brodate a fost nevoie de un tul de aproape 6 metri pentru văl şi de 150 de ore de muncă, dintre care 70 doar pentru a coase broderia. La ţinuta somptuoasă, actriţa a asortat o pereche de pantofi cu toc cu fundă argintie, semnaţi Christian Louboutin.
Actriţa a fost condusă la altar de tatăl său, Stephen Swank, pe acordurile piesei, "Two Sunsets" de Ludovico Einaudi, pe o alee străjuită de copaci cu o vechime de peste 800 de ani.
Domnişoara de onoare a fost cea mai bună prietenă a sa, actriţa Mariska Hargitay, în timp ce Philip l-a ales drept cavaler pe tatăl său, Phil. Cel mai bun prieten al mirelui, actorul Misha Collins, a citit o poezie pe care a scris-o special pentru această ocazie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel