Actriţa franceză Charlotte Arnould susţine că a fost violată de Gérard Depardieu

Data actualizării: | Data publicării:
Charlotte Arnould, sursa Twitter
Descriere foto: Charlotte Arnould, sursa Twitter

Actriţa franceză Charlotte Arnould a declarat vineri, pe Twitter, că este victima violurilor pentru care actorul este inculpat de un an, fapte pe care acesta le contestă.

Gérard Depardieu, un simbol al cinematografiei franceze, în vârstă de 72 de ani, a fost pus sub acuzare pentru "violuri" şi "agresiuni sexuale" pe 16 decembrie 2020, pentru fapte comise în vara lui 2018, însă identitatea victimei sale nu a fost până acum cunoscută.

"Sunt victima lui Depardieu... El este pus sub acuzare de un an. Nu mai pot să tac...", s scris Charlotte Arnould pe contul ei de Twitter.

"Este inculpat de un an. El lucrează în timp ce eu îmi petrec timpul supravieţuind", a continuat tânăra de 25 de ani, originară din Jura. "Este posibil ca această declaraţie să fie un şoc imens în viaţa mea, nu câştig absolut nimic în afară de speranţa de a-mi recâştiga integritatea", a mai scris ea.

"A continua să tac înseamnă să mă îngrop de vie", a conchis ea.

Nici Elodie Tuaillon-Hibon, avocata reclamantei, nici Hervé Temime, avocatul lui Gérard Depardieu, nu au dorit să facă declaraţii în legătură cu aceste acuzaţii.

Printre mesajele de susţinere pentru mesajul de pe Twitter al lui Charlotte Arnould, autoarea Florence Porcel, care ea însăşi l-a denunţat pe fostul star de televiziune Poivre d'Arvor că ar fi violat-o, îi transmite "tot sprijinul ei".

Agenţia France Presse a dezvăluit în februarie că Gérard Depardieu a fost pus oficial sub acuzare pe 16 decembrie 2020 la Paris pentru două fapte de ''viol'' şi ''agresiuni sexuale'', în urma acuzaţiilor formulate împotriva lui de o tânără actriţă în vara anului 2018.

Actorul declarase atunci că ''este foarte surprins de decizia redeschiderii anchetei'', care fusese clasată iniţial din ''lipsă de probe''. Acesta a mai spus că preferă să ''evite să vorbească'' despre tânăra actriţă care a formulat acuzaţiile împotriva lui, potrivit Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel