Actriţa Constance Wu a încercat să se sinucidă din cauza unor comentarii ofensatoare de pe Twitter

Data publicării:
Constance Wu, captura video youtube
Descriere foto: Constance Wu, captura video youtube

Actriţa Constance Wu a mărturisit că a încercat să se sinucidă după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe Twitter

Actriţa americană Constance Wu, una dintre vedetele peliculei ''Crazy Rich Asians'' (2018), a mărturisit joi că a încercat să se sinucidă în urmă cu trei ani, după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe reţelele de socializare, potrivit AFP.

Constance Wu, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat cu un un val de critici în 2019 în urma unor remarci publicate pe Twitter - a fost denigrată de utilizatori ai reţelei de socializare - referitoare la sitcom-ul ''Fresh Off the Boat'', din a cărui distribuţie făcea parte.

Întrucât nu a reuşit să facă faţă umilinţelor şi nici mesajului unei alte actriţe asiatico-americane care a etichetat-o drept ''un flagel pentru comunitatea asiatico-americană'', a decis să-şi pună capăt zilelor.

''Începusem să cred că nu mai merit să trăiesc. Că devenisem o ruşine pentru AsAms (americani de origine asiatică, n.red) şi că le-ar fi mai bine fără mine'', a scris Constance Wu într-un lung mesaj publicat joi pe Twitter.

''Din fericire, un prieten m-a găsit şi m-a dus imediat la urgenţă'', a scris actriţa fără să ofere detalii suplimentare.

După această tentativă de suicid, actriţa şi-a întrerupt cariera şi a luat o pauză de la reţelele de socializare pentru a se concentra asupra sănătăţii mintale.

A decis să-şi dezvăluie povestea pentru a deschide o discuţie despre sănătate mintală în sânul comunităţii asiatice din Statele Unite.

''AsAms nu vorbesc suficient de mult pe teme de sănătate mintală'', a argumentat vedeta. ''Deşi suntem prompţi să ne celebrăm victoriile'', problemele cele mai sensibile sau stânjenitoare sunt evitate ''în sânul comunităţii noastre'', a mai spus ea.

''Chiar dacă mi-e teamă am hotărât că îmi sunt datoare mie însămi să fiu curajoasă şi să-mi spun povestea pentru a putea ajuta'' alte persoane care se găsesc într-o situaţie similară, a scris actriţa.

În controversatul său mesaj publicat pe Twitter în 2019, actriţa îşi exprima regretul privind reînnoirea ''Fresh Off the Boat'' pentru cel de-al şaselea sezon. Pentru actriţă, acest lucru însemna, la vremea respectivă, că va trebui să-şi pună celelalte proiecte pe pauză, ceea ce a ''bulversat-o enorm'', până la punctul de a plânge, a scris actriţa pe Twitter.

Reacţiile au fost virulente, numeroşi internauţi criticând lipsa de recunoştinţă a actriţei în ceea ce priveşte succesul sitcomului, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel