Actriță celebră, de urgență pe mâinile medicilor: "Corpul meu a explodat"

Data publicării:

O actriță celebră de la Hollywood a povestit momentele îngrozitoare prin care a trecut și cum a ajuns de urgență la spital.

Melissa McCarthy a petrecut o perioadă în Byron Bay cu familia ei, pe măsură ce producția pentru noua serie Hulu Nine Perfect Strangers era în continuă acțiune. În timp ce actrița în vârstă de 50 de ani se bucura de timpul petrecut în orașul de coastă din nordul NSW, ea a trecut printr-o urgență medicală terifiantă.

Apărând la emisiunea Ellen DeGeneres de săptămâna trecută, actrița a dezvăluit că a suferit o reacție alergică după ce  a fost  mușcată de ceva în timp ce dormea: „Ceva m-a mușcat și 92% din corpul meu a explodat într-un mod în care nu credeam că este posibil. Nimeni nu știe ce a fost... ar putea fi orice”, a spus ea.

Melissa a explicat că, în urma mușcăturii, care provine fie de la un animal, fie de la o insectă, buzele ei s-au umflat până la „patru ori” față de dimensiunea lor obișnuită: „M-a prins în timpul nopții. Buzele mele erau de aproximativ patru ori mai mari decât mărimea normală. Am continuat să încerc să spun: „Cred că ceva nu este în regulă”, a spus ea, adăugând că acele cuvinte au ieșit ca un blestem.

Melissa a dezvăluit apoi că soțul ei, Ben Falcone, a avut o primă reacție hilară când i-a văzut buzele umflate: „Prima sa reacție a fost:„ Pleacă de lângă mine, dacă e contagios? ”, a glumit ea.

Melissa se află în Australia filmând viitoarea serie TV Nine Perfect Strangers, care se bazează pe romanul cu același nume din 2018 al autorului Big Little Lies Liane Moriarty. Producția de 100 de milioane de dolari este filmată în Byron Bay și în alte părți din NSW.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel