Actriță bătută în Parcul Cișmigiu, în plină zi. Nimeni nu a sărit în ajutorul ei: „4 bărbați au asistat și nici măcar nu s-au ridicat de pe bancă”

Data publicării:

Andreea Hristu, actriță la Teatrul Excelsior, a fost bătută joi în Parcul Cișmigiu.

Andreea Hristu, actriță la Teatrul Excelsior, a avut parte de un adevărat șoc, în timp ce stătea liniștită pe o bancă, în Parcul Cișmigiu. Mai exact, actrița a fost bătută de un individ, după ce a refuzat să îi dea bani. 

Actriță bătută în Parcul Cișmigiu, în plină zi

Încă în stare de șoc, Andreea Hristu a povestit tot ce s-a întâmplat, pe rețelele de socializare. Actrița este mâhnită de faptul că, în timp ce era agresată, patru bărbați care erau în apropiere, nu s-au sinchisit să sară în ajutorul ei, care striga disperată după ajutor. 

”Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.”, a scris actrița, pe rețelele de socializare.

Andreea Hristu: „L-au prins pe individ și l-au dus la secție”

Actrița s-a arătat mulțumită de promptitudinea oamenilor legii. 

”Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.”, a mai spus Andreea Hristu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel