Actrița Anne Heche va fi deconectată de la aparate. Familia a decis ca organele acesteia să fie donate

Data publicării:
Sursa foto: Anne Heche, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anne Heche, Instagram

Medicii nu-i mai dau nicio șansă de supraviețuire actriței Anne Heche.

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost implicată zilele trecute într-un teribil accident rutier. Aceasta a fost transportată atunci imediat la spital, starea sa e sănătate fiind una extrem de gravă. Acum, la câteva zile de la incidentul grav, vin vești și mai triste despre aceasta. Se pare că medicii au decis ca vedeta să fie deconectată de la aparate, după ce actrița ar fi intrat în moarte clinică și nu ar mai avea nicio șansă de a-și reveni la normal, porivit news.italy-24.com Mai mult, familia acesteia a decis să doneze organele iubitei artiste, dorință pe care Anne Heche și-o exprimase în urmă cu mai mult timp.

"Din nefericire, din cauza accidentului, Anne Heche a suferit un grav traumatism cerebral anoxic și rămâne în comă, în stare critică. Nu ne așteptăm ca ea să supraviețuiască. A fost de mult timp alegerea ei de a-și dona organele și este menținută în continuare. Dorim să mulțumim tuturor pentru urările și rugăciunile cu privire la vindecarea Annei și personalului medical dedicat, care a îngrijit-o pe Anne. ", a spus purtătorul de cuvânt al familiei Heche, potrivit sursei citate.

Cum s-a petrecut tragicul eveniment în care a fost implicată actrița Anne Heche


Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată la scurt timp după ce maşina model compact pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din zona Westside din Los Angeles în a doua parte a dimineţii de vineri şi a intrat într-o locuinţă care ulterior a luat foc, potrivit poliţiei.

Nicio persoană din locuinţă nu a fost rănită, dar casa a luat foc în urma impactului, necesitând intervenţia a zeci de pompieri.

Un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie din Los Angeles a spus luni că circumstanţele şi cauzele accidentului sunt în continuare în curs de investigare.

Heche este în comă şi nu şi-a recăpătat cunoştinţa după accident, a spus Michael McConnell, membru al companiei de impresariat din Los Angeles Zero Gravity Management, care o reprezintă pe actriţă.

''În acest moment, se află în stare extrem de critică'', a declarat el pentru Reuters într-un SMS adăugând că Heche ''are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilare mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală''.

Publicaţia Los Angeles Times l-a citat pe proprietarul unui salon din zona Venice Beach, Richard Glass, care a povestit că Heche, care i-a vizitat magazinul cu puţin timp înainte de accident şi pe care a descris-o ca fiind o ''fată dulce'', a cumpărat o perucă roşcată vineri dimineaţă.

Heche a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune ''Another World'', care i-a adus un premiu Daytime Emmy, continuând cu alte roluri în serialul HBO ''Hung'' şi în lungmetrajele ''Wag the Dog'' şi ''Cedar Rapids''.

A ajuns în atenţia tabloidelor în anii 1990 pentru relaţia sa cu actriţa de comedie Ellen DeGeneres în perioada când DeGeneres a dezvăluit public că este lesbiană. După ce s-a despărţit de DeGeneres, Heche s-a căsătorit cu cameramanul Coleman Laffoon, de care a divorţat ulterior. A petrecut apoi câţiva ani într-o relaţie cu actorul James Tupper, coleg de distribuţie în serialul de televiziune ''Men in Trees'', notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel