Actriţa americană de comedie Betty White a decedat cu puţin înainte să împlinească 100 de ani

Data publicării:
Betty White, foto Instagram
Descriere foto: Betty White, foto Instagram

Actriţa americană de comedie Betty White a decedat cu mai puţin de trei săptămâni înainte să împlinească 100 de ani, punând capăt unei cariere de peste opt decenii.

"Chiar dacă se apropia de 100 de ani, credeam că (Betty) va trăi veşnic", a declarat pentru People agentul şi prietenul ei apropiat Jeff Witjas.

Într-o industrie unde o actriţă trecută de 40 de ani se apropie de amurgul carierei, White a fost o anomalie, continuând să fie un star la 60 de ani şi un fenomen al culturii pop la 80 şi 90 de ani, scrie Reuters.

La 92 de ani, White încă juca într-un serial de comedie, Hot in Cleveland, anulat la sfârşitul lui 2014.

Betty White, născută la 17 ianuarie 1922, şi-a atribuit longevitatea stării bune de sănătate, norocului şi faptului că îi place ce face.

 

Betty White se pregătea de împlinirea vârstei de 100 de ani printr-un "film-petrecere", lansat în ziua ei de naştere, pe 17 ianuarie

 

"Betty White: 100 Years Young - A Birthday Celebration", un film care va fi proiectat la nivel naţional în Statele Unite pe 17 ianuarie, când regretata actriţă americană, una dintre protagonistele serialului "The Golden Girls", ar fi împlinit vârsta de 100 de ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel