Top 4 - Cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood

Data actualizării: | Data publicării:

Angelina Jolie, Mery Streep și multe alte nume cunoscute se află pe lista celor mai bine plătite actrițe ale anului. Ghiciți cine este pe primul loc?

Ce au în comun Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot? Ei bine, alături de șapte alte actrițe cunoscute, se află în clasamentul celor mai plătite actrițe de la Hollywood în 2020, realtează editioncnn

Însă Forbes a analizat sumele pe care aceste vedete le-au obținut în perioada 2019-2020 și a alcătuit clasamentul pe care îl poți descoperi mai jos.

Sofia Vergara

Sofia Vergara, starul din serialul Modern Family, se află pe primul loc în acest clasament, ea obținând în ultimele 12 luni peste 43 de milioane de dolari.

O mare parte din această sumă vine ca urmare a faptului că actrița face acum parte din juriul emisiunii America’s Got Talent. Potrivit Forbes, colaborările cu diverse firme și colecția ei de jeans i-au consolidat primul loc în acest prestigios top.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a reușit să strângă suma de 35,5 milioane de dolari datorită succesului de care s-au bucurat peliculele Maleficent: Mistress of Evil și Come Away. Însă, cea mai mare parte a sumei se datorează rolului principal pe care îl va interpreta în The Eternals, producția Marvel care are un impresionant buget de 200 de milioane de dolari.

Gal Gadot

Parteneriatul lui Gal Gadot cu Netflix se dovedește a fi unul foarte profitabil dacă luăm în considerare faptul că pentru rolul din filmul Red Notice actrița a primit un cec de 20 de milioane de dolari.

În plus, veniturile actriței au fost completate din diverse parteneriate, astfel încât Gal Gadot se situează pe locul 3 în acest clasament cu 31,5 milioane de dolari. 

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy este gazda emisiunii Little Big Shots difuzată de NBC, dar mare parte din suma acumulată în ultimele 12 luni se datorează rolurilor din filmele Thunderforce și Superintelligence, regizate chiar de soțul ei, Ben Falcone. 25 de milioane de dolari a adunat apreciata actriță în această perioadă. 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel