Actorul Sean Penn a divorţat pentru a treia oară

Sean Penn, captură video YouTube
Descriere foto: Sean Penn, captură video YouTube

Divorţul starului hollywoodian Sean Penn de cea de-a treia soţie a lui, Leila George, care este fiica actorului Vincent D'Onofrio, a fost finalizat şi a pus astfel capăt unei căsnicii care a durat aproape doi ani.

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, şi Leila George, o actriţă australiană de 30 de ani, au început o relaţie romantică în 2016 şi s-au căsătorit în iulie 2020.

Leila George a depus actele de divorţ în decembrie 2021, după o căsnicie care a durat mai puţin de doi ani.

În ianuarie, cei doi foşti soţi - care au apărut împreună în public de mai multe ori după depunerea actelor de divorţ, inclusiv în noaptea de Revelion din acest an - s-au adresat unui judecător de instrucţie pentru a grăbi procedura de divorţ în instanţele din California.

Vineri, divorţul lor a fost finalizat şi aprobat de un judecător, potrivit documentelor obţinute de revista People.

În hotărârea de divorţ se stipulează că Sean Penn şi Leila George s-au despărţit în septembrie 2021. Cei doi foşti parteneri de viaţă au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile şi niciunul dintre ei nu a solicitat plata unei pensii alimentare.

Seann Penna fost căsătorit în perioada 1996-2010 cu actriţa Robin Wright, în vârstă de 56 de ani, cu care are o fiică de 31 de ani, Dylan, şi un fiu de 28 de ani, Hopper. Starul hollywoodian a fost căsătorit şi cu cântăreaţa Madonna din 1985 până în 1989, notează Agerpres. 

Sean Penn a fugit din calea războiului. Actorul a mers pe jos până la granița cu Polonia: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

 

Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos kilometri întregi până la granița cu Polonia, în timp ce filma un documentar despre războiul din Ucraina.


 
Actorul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să abandoneze mașina și să meargă pe jos după ce au văzut miile de locuitori ucraineni care fugeau din calea războiului, cozile întinzându-se pe kilometri întregi. 

Luni, pe Twitter, Sean a descris cum mașinile erau pline de femei și copii, singurul lor bun de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.  


Marele actor a împărtășit o fotografie în care târăște o valiză lipită cu bandă adezivă.
"Eu și doi colegi am mers kilometri până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. 

Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaje, iar mașina este singurul lor bun de valoare", a scris Sean Penn pe Twitter. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 apr 2022, 17:16 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience