Actorul Moses J. Moseley, cunoscut din serialul ''The Walking Dead'', s-a stins din viață la 31 de ani

Data publicării:
Moses J Moseley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Moses J Moseley, sursa foto Instagram

Actorul american Moses J. Moseley, interpretul unuia dintre cei mai populari "zombie" din serialul TV "The Walking Dead", a murit la vârsta de 31 de ani.

Mai multe companii mass-media americane care au preluat ştirea semnalează că trupul neînsufleţit al actorului a fost găsit pe un pod care traversează autostrada din zona Hudson Bridge în Stockbridge (Georgia), la câteva zile după ce familia artistului semnalase dispariţia acestuia.

"Te amo @mosesmoseley, am petrecut ani incredibili de prietenie, ne-am distrat atât de mult împreună. Mă bucur că ai făcut parte din familia noastră vreme îndelungată. Măcar dacă am mai fi avut parte de ceva mai mult timp. Îmi va fi tare dor de tine", a scris Tabatha Minchew după aflarea acestei veşti triste.

Moses J. Moseley, care şi-a început cariera ca manechin şi actor în 2010, a devenit popular după ce a interpretat rolul personajului zombie "Mike" din serialul "The Walking Dead", între 2013 şi 2015. El a făcut parte şi din distribuţia serialului "Watchmen", difuzat de HBO, şi a jucat în filmul "The Hunger Games: Catching Fire" (2013).

Investigaţiile lansate de autorităţile americane pentru a clarifica circumstanţele acestui deces se axează asupra unei posibile sinucideri, iar surse din familia actorului au confirmat că trupul acestuia prezenta o rană provocată de un glonţ, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel