Actorul Mihai Călin, secretul unei căsnicii fericite: „„Soția mea îmi este de toate: iubită, amantă”

Data publicării:
Mihai Calin si sotia sa, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Calin si sotia sa, foto Facebook

Mihai Călin și soția sa au împlinit, recent, 17 ani de căsnicie. Iată secretul relației lor

Mihai Călin, în vârstă de 52 de ani, poate fi urmărit în serialul „Adela”, de la Antena 1. Actorul are peste 25 de ani de activitate în teatru, film și televiziune și, deși cariera l-a solicitat mereu, a știut cum să clădească un mariaj fericit.

Mihai Călin a fost invitatul lui Cristi Brancu, de la Prima Tv, în emisiunea „Exclusiv VIP”, unde a vorbit despre mariajul său. Actorul și soția sa, Silvia, sunt împreună de 17 ani și, deși amândoi dedică foarte mult timp vieții profesionale, au reușit să găsească un echilibru, pentru ca relația lor să nu aibă de suferit.

„Soția mea îmi este de toate: iubită, amantă, toate. Este ca și mine, suntem pe picior de egalitate total. Cred că asta e secretul, să fie toate la un loc.”, a declarat actorul în emisiunea lui Cristi Brancu. 

Soția actorului este coregraf, astfel că a știut cum să înțeleagă „viața de artist” a soțului ei. 


 „Suntem oameni, suntem ființe complexe. Avem nevoie și de partea profesională să ne realizăm visele și să ne afirmăm. Dar, în același timp, cel puțin majoritatea dintre noi, nu sunt făcuți să trăiască singuri. Sunt și din ăștia, dar eu nu fac parte dintre ei. În familie, soția mea și copilul îmi dau foarte mult echilibru. Și există și foarte multă provocare.”, a declarat Mihai Călin, la Prima Tv. 

Cum gestionează conflictele apărute în cuplu

Actorul mărturisește că relația lor nu este mereu roz și că există momente mai tensionate, când apar diferse conflicte, însă găsesc repede rezolvarea.

„Nu există că familia e liniștită, totul e calm. E ca și în profesie, sunt multe provocări. E ca-n relațiile dintre oameni. Provocările sunt în felul următor: Nu e ceva super stabil și calm și liniar, ca un râu liniștit la șes. Totul pornește de la faptul că nu în fiecare moment îl înțelegi pe celălalt.”, a spus Mihai Călin, care a dat de înțeles că totul în familia lor se discută, așa ajung să rezolve problemele. „Soția mea îmi este de toate: iubită, amantă, toate. Este ca și mine, suntem pe picior de egalitate total. Cred că asta e secretul, să fie toate la un loc.”, a mai spus actorul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel