Actorul Jonathan Majors, găsit vinovat de agresarea fostei iubite. Actorul a fost exclus din viitoarele producţii Marvel

Data publicării:
Sursa foto: Jonathan Majors, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jonathan Majors, instagram

Actorul american Jonathan Majors, o vedetă în ascensiune la Hollywood, a fost găsit vinovat, luni, de agresarea unei foste iubite, la finalul unui proces desfăşurat la New York care îl va costa rolul de personaj negativ în filmele Marvel.

Actorul în vârstă de 34 de ani, cunoscut din "Creed III" şi pentru interpretarea răufăcătorului Kang în universul Marvel, a fost găsit vinovat de agresiune de gradul trei, nivelul cel mai puţin grav pentru acest tip de acuzaţie, şi de hărţuire, de către un juriu format din şase persoane. El a fost achitat pentru alte două capete de acuzare.

Sentinţa sa, care ar putea fi de până la un an de închisoare, va fi pronunţată pe 6 februarie, însă franciza Marvel a decis deja să nu mai colaboreze cu actorul, au anunţat mass-media americane. O sursă apropiată cazului a confirmat această informaţie pentru AFP.

Actorul fusese arestat pe 25 martie, după o ceartă într-o maşină cu fosta sa iubită, Grace Jabbari, care a depus mărturie în timpul procesului la tribunalul din Manhattan.

Potrivit mărturiei acesteia, actorul ar fi atacat-o pentru a-şi recupera telefonul după un început de ceartă într-o maşină, apucând-o violent de braţ şi lovind-o la cap. Avocaţii lui Jonathan Majors au pledat pentru nevinovăţia totală a acestuia.

Pentru procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, procesul a demonstrat, dimpotrivă, că Jonathan Majors "se obişnuise" să exercite "presiuni psihologice şi emoţionale" asupra iubitei sale, ceea ce a dus la agresiunea din 30 martie.

Ajuns în atenţia publicului după rolul din "The last black man in San Francisco" (2019), Majors a jucat şi în filmul "Da 5 Bloods (2020), de Spike Lee, apoi în serialul "Lovecraft Country" de pe HBO şi în "Creed III", continuarea seriei "Rocky".

El a intrat apoi în universul Marvel, cu serialul "Loki" şi cu filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", în care l-a interpretat pe maleficul Kang.

El urma să apară în două viitoare filme ale francizei "Avengers", înaintea procesului - "Avengers: The Kang Dinasty" şi "Avengers: Secret Wars", realtează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel