Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", a internat de urgență în spital

Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram
Descriere foto: Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram

Actorul american Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în popularul serial de televiziune "Salvaţi de clopoţel" ("Saved by the Bell"), a fost spitalizat în Florida.

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute la un centru medical după ce a acuzat dureri în corp şi o stare generală de indispoziţie, potrivit site-ului de specialitate TMZ, care a precizat că persoane din anturajul său se tem să nu fie vorba de cancer.

Reprezentantul actorului a confirmat publicaţiei Hollywood Life că Diamond este spitalizat şi că i se fac mai multe analize pentru stabilirea diagnosticului.

Potrivit TMZ, printre numeroasele teste la care a fost supus actorul figurează şi o biopsie.

Există temeri că actorul ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece familia sa are antecedente în acest sens, iar mama lui a a murit de cancer mamar.

Actorul, personajul Samuel 'Screech' Powers, a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, "Salvaţi de clopoţel", care a avut patru sezoane şi un serial derivat - 'spin-off' - intitulat "Saved by the Bell: The College Years".

Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock.

După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri.

În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci.

În 2009, actorul a publicat o biografie, "Behind the Bell", în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută. Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru.

Diamond i-a mărturisit fostului său coleg de platou că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui, notează Agerpres.

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 14 ian, 07:17 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play