Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", a internat de urgență în spital

Data publicării:
Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram
Descriere foto: Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram

Actorul american Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în popularul serial de televiziune "Salvaţi de clopoţel" ("Saved by the Bell"), a fost spitalizat în Florida.

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute la un centru medical după ce a acuzat dureri în corp şi o stare generală de indispoziţie, potrivit site-ului de specialitate TMZ, care a precizat că persoane din anturajul său se tem să nu fie vorba de cancer.

Reprezentantul actorului a confirmat publicaţiei Hollywood Life că Diamond este spitalizat şi că i se fac mai multe analize pentru stabilirea diagnosticului.

Potrivit TMZ, printre numeroasele teste la care a fost supus actorul figurează şi o biopsie.

Există temeri că actorul ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece familia sa are antecedente în acest sens, iar mama lui a a murit de cancer mamar.

Actorul, personajul Samuel 'Screech' Powers, a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, "Salvaţi de clopoţel", care a avut patru sezoane şi un serial derivat - 'spin-off' - intitulat "Saved by the Bell: The College Years".

Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock.

După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri.

În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci.

În 2009, actorul a publicat o biografie, "Behind the Bell", în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută. Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru.

Diamond i-a mărturisit fostului său coleg de platou că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel