Actorul Chevy Chase, spitalizat cinci săptămâni din cauza unei afecţiuni cardiace

Data publicării:
Chevy Chase, sursa foto Instagram
Descriere foto: Chevy Chase, sursa foto Instagram

Actorul de comedie Chevy Chase se află în prezent în convalescenţă în locuinţa lui din Westchester după ce a petrecut cinci săptămâni într-o clinică medicală din cauza unei afecţiuni cardiace. 

"Acestea sunt primele mele zile petrecute acasă", a dezvăluit Chevy Chase, luni, pentru rubrica "Page Six" din cotidianul New York Post.

"Nici nu pot să vă spun cât sunt de bucuros că mă aflu din nou alături de familia mea. Mă simt bine. Am stat în spital cinci săptămâni. O problemă la inimă. Aşadar, pentru moment, stau acasă. Nu plec nicăieri", a adăugat el.

Celebrul actor de stand-up, în vârstă de 77 de ani, este cunoscut şi pentru interpretarea personajului Clark Griswold din filmul "National Lampoon's Vacation" şi în cele patru continuări ale acestuia. Starul american a jucat şi personajul Pierce Hawthorne în "Community", un sitcom produs şi difuzat de NBC.

După ce a primit două nominalizări la Globurile de Aur pentru primul său rol principal, jucat în comedia "Foul Play" din 1978, Chevy Chace a interpretat apoi roluri principale în filme precum "Caddyshack", "Fletch", "Last Action Hero" şi "Hot Tub Time Machine".

Deşi obişnuia să susţină spectacole de stand-up în săli cu peste 3.000 de spectatori, Chevy Chase spune că în prezent nu simte nevoia să iasă din casă şi să se întâlnească "cu COVID".

"Citesc. Deschid televizorul. Mă uit la ştiri. Toate sunt îngrozitoare. Văd actori, comici, producători, scenarişti care lucrează, Dumnezeu să-i binecuvânteze, dar nu văd nimic minunat la televizor. Au devenit o generaţie de idioţi care râd de lume. Umorul de azi oferă generaţiei viitoare lucruri mai rele decât cele care există deja în propriile lor vieţi. Asta mă înnebuneşte", a adăugat starul american, referindu-se la calitatea actualelor programe umoristice prezentate de posturile de televiziune.

Deşi nu a fost dezvăluită natura afecţiunii cardiace din cauza căreia a fost spitalizat, Chevy Chace a mai trecut printr-o experienţă potenţial letală atunci când filma pentru "Modern Problems", în 1981. În timpul unei scene în care personajul jucat de el visa că era un avion, echipa de producţie a ataşat un sistem de lumini de corpul său. Sistemul de lumini a făcut scurtcircuit şi a transmis şocuri electrice în corpul actorului, în zona braţelor, spatelui şi a muşchilor gâtului, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel