Actorul Alexandru Zudor, condamnat la 7 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru viol

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Zudor, foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Zudor, foto Facebook

Actorul Alexandru Zudor a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, pentru viol și tentativă de viol. 

Alexandru Zudor a primit condamnarea definitivă pentru viol și tentativă de viol. Actorul va face 7 ani de închisoare, după ce Curtea de Apel București a confirmat pedeapsa dată inițial în iulie de Judecătoria Sectorului 5. Actorul a primit vestea chiar în timp ce se afla în spatele gratiilor. 


Potrivit procurorilor și polițiștilor, Alexandru Zudor a atacat în luna noiembrie o tânără în Sectorul 5 al Capitalei, iar apoi, într-o parcare, a abuzat-o sexual. Protagonistul mai multor spoturi publicitare a încercat același lucru și cu alte tinere, dar acestea au reușit să scape. 


Potrivit Poliţiei Capitalei, primul caz a avut loc pe data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23,30, când poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112, cu privire la faptul că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.


Alexander Zudor a jucat în mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri și medicamente și a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți.


Actorul se îmbrăca ponosit pentru a fi confundat cu un om al străzii. Ultimul atac al lui Alexandru Zudor a fost în liftul unui bloc. Victima a reușit să scape, dar camerele de luat vederi l-au surprins pe Alexandru Zudor și așa anchetatorii au reușit să refacă filmul evenimentelor, să îl identifice și după ce s-au asigurat că au de-a face cu acest agresor, l-au reținut și ulterior arestat preventiv.


Actorul este sub arest încă din luna februarie, chiar dacă a avut nenumărate încercări de a obține eliberarea, dar cererile sale au fost respinse. Curtea de Apel București a confirmat pedeapsa cu 7 ani de închisoare, dar și obligația de a plăti daune uneia dintre victimele sale, în valoare de 60.000 de lei. În plus, judecătorii i-au pus și interdicția ca timp de 5 ani, după ispășirea pedepsei să se apropie de victimele sale la mai puțin de 100 de metri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel