Actor celebru, imagini incredibile din spatele gratiilor. Cum a ajuns să arate

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Karsten Winegeart
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Karsten Winegeart

Un celebru actor de comedie a ajus de nerecunoscut. Au apărut imagini cu acesta din spatele gratiilor, după doi ani de detenție.

Bill Cosby a fost încarcerat în 2018, după ce judecătorii l-au condamnat la 3 până la 10 ani de închisoare pentru consum de droguri și pentru agresarea unei femei, chiar în casa lui, în 2004.

 

Actorul de comedie, în vârstă de 83 de ani, care își petrece sentința la închisoarea din Phoenix, spune că nu are nicio problemă să putrezească în închisoare, pentru tot restul vieții sale, pentru că nu va arăta niciodată un pic de remușcare pentru fapta sa.

 

Comediantul a acordat primul său interviu de închisoare la Black Press SUA și a spus: "Mai am 8 ani și 9 luni. Când voi merge  pentru eliberare condiționată, nu mă vor auzi spunând că am remușcări. Am fost acolo. Nu-mi pasă ce grup de oameni vin și vorbesc despre asta când nu erau acolo. "

 

 

 

 

 

 

Cu alte cuvinte, el susține că este nevinovat și refuză orice posibilitate de eliberare condiționată. Consiliile de liberare condiționată doresc de obicei ca deținuții să arate o oarecare remușcare. Cosby a susținut, de asemenea, că procesul său a fost o farsă completă, notează TMZ.


Mai mult, Cosby pare să se distreze oarecum la SCI-Phoenix, penitenciarul de maximă siguranță. El spune că este profesor și mentor pentru deținuți, printr-un program numit Mann Up.

Cosby spune, de asemenea, că este un „om privilegiat” după gratii, denumindu-și celula drept „penthouse-ul meu”. 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel