Acneea, fenomenul INSUPORTABIL pentru doamne. Cum poți scăpa de coșuri

Data publicării:
Acnee, foto pixabay
Descriere foto: Acnee, foto pixabay

Acneea este cel mai ORIBIL fenomen atât pentru femei cât și pentru bărbați

Acneea este fenomenul cel mai insuportabil atât la femei cât și la bărbați. Gălbenușurile de ou nu sunt doar surse excelente de proteine, dar sunt, de asemenea, bogate în vitamina A. Trebuie remarcat faptul că vitamina A și derivații săi sunt utilizați și pentru tratarea acneei și a cicatricilor acneei. O mască pentru gălbenuș de ou este ușor de utilizat și ajută la tratarea nu numai a acneei, ci și a cicatricilor acneice.

 ”Acneea este cauzată în principal de trei factori care contribuie, inclusiv, celule moarte ale pielii, bacterii și o supraproducție de sebum. Atunci când un folicul de păr se blochează cu pielea moartă sau cu ulei, acesta captează sebumul, un lubrifiant natural produs pentru a vă menține pielea și părul moi. În acest mediu blocat, bacteriile vor prospera și vor provoca infecții. Când transpiri de la antrenament, corpul tău curăță în mod natural porii. Cu toate acestea, orice transpirație care se usucă pe piele permite bacteriilor să prospere și poate duce la erupții” , spun cercetătorii de la HEALTH911 

METODĂ PENTRU TRATATAREA ACNEEI

Albușurile de ou au fost folosite mult timp ca remediu popular pentru tratarea acneei. Potrivit revistei online Acne Talks, albușurile acționează  ajutând foarte mult la tonifierea pielii.

ETAPE

Pasul 1: Strângeți-vă părul în așa fel încât să nu atingă fața. 

Pasul 2: Spălați-vă fața cu un detergent ușor și clătiți bine.

Pasul 3: Crăpați un ou și separați albușul de gălbenuș. Gălbenușul este, de asemenea, bun pentru piele, dar nu și pentru tenul acneic, deoarece conține grăsimea oului și este prea hidratant pentru acnee.

Pasul 4: Se bat albușurile spumă pana devin ușor pufoase. Bateți ouăle pentru a le răspândi mai ușor pe piele.

Pasul 5: Scufundați o minge de bumbac sterilă în albușul de ou, apoi răspândiți-o pe față. Puteți acoperi întreaga zonă a feței și nu doar zona cu tendință de acnee.

Pasul 6: Așezați un singur strat de țesut pe față, lăsând loc liber în zona ochilor, nasului și a buzelor. Lăsați albușul și țesutul să se usuce pe față pentru cel puțin 30 de minute.

Pasul 7: Îndepărtați ușor țesutul. Dacă examinați partea pielii a țesutului, veți putea vedea punctele negre, care au fost îndepărtate din pori cu masca de albuș de ou.

Pasul 8: Clătiți-vă bine fața cu apă călduță. După ce ați clătit complet albușul, faceți o clătire finală cu apă rece. Acest lucru ajută la strângerea porilor și previne pătrunderea murdăriei și a resturilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel