Acestea sunt zodiile care pot fi considerate „partenerul perfect”. La polul opus, semnele zodiacale predispuse relațiilor toxice

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată clasamentul zodiilor, în funcție de cât de „bine” se dedică unei relații. 


Nu ne place să recunoaștem, dar semnul zodiacal al unei persoane poate spune multe despre ea. Asta nu înseamnă că suntem genul de oameni care îi judecă pe ceilalți în funcție de ce zodie sunt, ci doar că este un lucru pe care ar trebui să-l iei în considerare. Așadar, dacă îl iei în considerare, ceea ce cel mai probabil faci, este posibil ca acesta să îți afecteze viața amoroasă și cine ar putea fi partenerul tău. 

Adevărul este că, cu toții ne-am întâlnit cu un anumit semn și am avut fie o experiență foarte pozitivă, fie una foarte negativă. Uneori, oamenii pot ajunge la un consens general că unele semne sunt parteneri de viață mai „slabe” decât altele. Realitatea este că nu există un semn care să fie cel mai bun, toate pot fi la fel de rele.

Luând în considerare semnele solare, dar și semnele lui Venus, deoarece Venus ajută la exprimarea laturii tale romantice, iată care zodii sunt cei mai răi și cei mai buni parteneri, potrivit Shape.

Pești

Cel mai rău semn al nostru în această examinare este, din păcate, Pești. Există o mulțime de avantaje și o mulțime de dezavantaje în a fi cu un Pești, în mod tragic, unele dintre aceste dezavantaje chiar depășesc avantajele. 

Cel mai mare defect al lor? Peștii sunt prea sensibili și pot lua lucrurile personal, potrivit Self. Nu spunem că a fi sensibil este un lucru rău, dar atunci când sunt atât de sensibili încât sunt în mod constant pe punctul de a plânge, acest lucru poate deveni destul de excesiv. Această sensibilitate se poate transforma, de asemenea, în a fi excesiv de grijuliu. 
Femeia Pești: "Este extrem de hrănitoare. Ca și cum ar fi, aproape prea mult. Dar este doar pentru că vrea să aibă grijă de tine" potrivit Your Tango. 

Deci, dacă femeile Pești sunt excesiv de sensibile și grijulii, cum bărbații Pești? Bărbații Pești pot fi loiali și devotați, dar pot fi, de asemenea, pesimiști și indeciși, potrivit Romance Scams. 

 

Fecioară


Urmează Fecioarele. La fel ca și Peștii, Fecioarele pot fi, de asemenea, prea sensibile. Nu numai atât, dar, la fel ca și Peștii, Fecioarele pot lua lucrurile personal și în serios. Vedeți o temă curentă aici? Acest lucru se datorează 100% faptului că Fecioarele și Peștii sunt semne surori. "Semnele surori sunt două semne care sunt opuse unul față de celălalt, sau la șase semne distanță", a explicat astrologul Astrodim într-un interviu pentru PopSugar.

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind destul de analitice, dar uneori poate părea că judecă și credem că toată lumea poate fi de acord că acestea nu sunt exact calitățile pe care ți le dorești într-un angajament pe termen lung, potrivit Bustle. Aceste semne de pământ au tendința de a-și îmbutelia sentimentele și nu pot face asta decât atât de mult timp înainte de a începe să izbucnească  - și Doamne ferește să îți ceară ajutorul când se întâmplă asta, potrivit Elite Daily. 

Toate aceste trăsături pot fi o rețetă pentru dezastru și cu siguranță au nevoie de o persoană foarte specială care să poată face față tuturor acestor calități. Este un lucru bun că există cineva pentru fiecare. 


Săgetător


Tot ce trebuie să știi cu adevărat este că persoanele Săgetător au fobia angajamentelor. Dar, din nou, acesta este un lucru cu care se luptă majoritatea semnelor de foc.

Chiar îți dorești ca cineva cu probleme de angajament să fie partenerul tău pe termen lung? Nu prea cred. Ideea de a avea un partener pe termen lung este tocmai asta: că va fi pe termen lung, cineva cu care te poți așeza la casa ta. Este cea mai importantă parte, nu-i așa?

Problemele lor cu angajamentul ar putea proveni din faptul că se plictisesc destul de ușor, ceea ce înseamnă că se pot plictisi de tine, potrivit Bustle. Le plac experiențele noi și distracția și, de cele mai multe ori, nu cred că pot avea parte de aceste lucruri dacă se angajează cu o singură persoană. 

Pentru a le pune personalitățile în perspectivă, trebuie să știi că Miley Cyrus este Săgetător. Melodia ei "Can't Be Tamed" ar trebui să fie imnul național al Săgetătorilor.

Rac

Avem două cuvinte pentru a explica Racul: schimbări de dispoziție. Dacă nu o spune altcineva, o spunem noi. Este greu să te implici cu cineva care este supărat tot timpul. Acest lucru aspiră energia din încăpere.

Din păcate, aceasta nu este cea mai rea trăsătură a Racului. Dacă ați crezut că semnele Taur sunt încăpățânate, nu căutați mai departe de Rac. Ei sunt de tipul "acesta este un deal pe care sunt dispus să mor", chiar dacă se înșeală, potrivit  Your Tango. Prin urmare, ei se raportează la motto-ul Fecioarei "Eu am întotdeauna dreptate și tu greșești".

Am menționat că sunt lipicioși? Pentru că sunt. Este genul de lipiciozitate care necesită o reasigurare constantă, iar nimeni nu are timp pentru asta, potrivit TheTalko. Ne place puțină afecțiune, dar nu cu prețul de a ne simți sufocați. Acest lucru se poate manifesta chiar ca un Rac care te face să crezi că tu ești cel lipicios în relație, ceea ce se poate simți distorsionat și jignitor pentru cealaltă persoană, potrivit Pink Villa.


Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Acesta este, probabil, motivul pentru care au mereu nevoie să se reîncarce emoțional, deoarece a fi încăpățânat te poate scoate cu adevărat din tine.

Acesta este unul dintre acele semne care diferă între sexe. Femeile Taur sunt mai tolerabile decât bărbații Taur, dar acest lucru poate depinde în mod natural de persoană. Bărbații Taur sunt cunoscuți pentru faptul că sunt geloși și posesivi, lucru pe care majoritatea oamenilor încearcă să îl evite, potrivit Medium. Nimeni nu vrea să simtă că nu poate face sau vedea pe cineva fără ca partenerul său să devină suspicios. Asta, desigur, este sufocant.

Femeile Taur, pe de altă parte, sunt ca majoritatea semnelor de pământ: practice și analitice Angajamentele pe termen lung sunt importante, așa că nu se vor arunca pur și simplu în ceva fără să se gândească bine. Cu alte cuvinte, dacă o femeie Taur îți acordă puțin din timpul ei, ar trebui să te simți cu adevărat special.

Scorpion


Acum, aceasta este a doua oară când avem semne surori spate în spate - Taurul și Scorpionul sunt semne surori - așa că este posibil să aibă câteva trăsături similare ici și colo.

Un punct de vânzare major pentru Scorpion: sexul. Scorpionii sunt cunoscuți ca "semnul pasiunii" și sunt despre pasiune și intimitate, conform Your Tango. Nu spunem că sexul și intimitatea sunt totul, dar cu siguranță joacă un rol în angajamentele pe termen lung. Dacă nu există acea scânteie, nu este ceva ce poți învăța. Așa că, dacă ești topit despre atingerea fizică, atunci un Scorpion ar putea fi pentru tine.

Au și ei dezavantajele lor, unul dintre ele fiind gelozia. Vezi tu, Scorpionilor le este greu să aibă încredere în partenerii lor, ceea ce înseamnă că pot fi paranoici, ceea ce îi face să devină geloși cu ușurință, potrivit  Vogue. Nu ne place să ți-o spunem, dar nu există nicio cantitate de pasiune care să ajute o relație în care își face loc gelozia să fie durabilă. Dacă nu există încredere, ce rost mai are?

 

Gemeni

Când te gândești la un semn care are o reputație proastă, te vei gândi cu siguranță la Gemeni. Probabil că te-ai gândit că vor fi mai jos pe listă, nu-i așa? Motivul principal este că știi ce primești de la un Gemeni. Adică, nu poți avea motive ascunse dacă toată lumea știe cum te comporți.

În timp ce Gemenii merită uneori reputația proastă pe care o au, nu sunt la fel de răi ca alții de pe această listă. Știm cu toții că Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt "cu două fețe", dar pot folosi această putere atât pentru bine, cât și pentru rău. De exemplu, să agite lucrurile pentru că sunt plictisiți și au nevoie de ceva de făcut probabil că nu se încadrează în partea bună a lucrurilor, potrivit Bustle.

Să fii capabil să ai multă flexibilitate și să ai mai multe interese diferite? Asta nu este chiar atât de rău.


Balanță

Balanțele sunt destul de medii când vine vorba de relații. Nu sunt cei mai răi dintre cei mai răi. Defectul fatal al Balanțelor este că le este greu să își ia un angajament în general. Fiind un semn guvernat de Venus, Balanțele sunt aproape dependente de romantism și au tendința de a vorbi cu mai multe persoane în același timp, potrivit Vogue. 

Pe de altă parte, atunci când se decid să se implice, se dedică pe deplin. Egalitatea este importantă pentru ei, lucru pe care l-ai fi putut ghici după faptul că simbolul lor este o balanță. Fie că este în dormitor - aka plăcere egală, și cine nu-și dorește asta? - sau doar în viața de zi cu zi, Balanțele nu vor avea niciodată o relație unilaterală. 

Dacă începe să devină unilaterală, Balanțele au tendința de a rămâne în acea relație, chiar dacă știu că nu funcționează. Credeți-ne, nici noi nu înțelegem asta. Pe de o parte, vei avea parte de o loialitate nemuritoare, dar s-ar putea merge prea departe.

 

 

Vărsător

Vărsătorii nu sunt mari amatori de gesturi super romantice, dar poate că asta funcționează pentru tine - cine suntem noi să judecăm? "Nu te aștepta să fii luat pe sus dacă te întâlnești cu un vărsător", a explicat astrologul Clarisse Monahan într-un interviu pentru Bustle.

Ceea ce le lipsește la capitolul romantism, compensează cu atingerea fizică. De fapt, atunci când un Vărsător se încălzește cu tine, vei observa că limbajul lor de dragoste este dominat de atingerea fizică Paired Life. Așadar, dacă a fi sufocată în îmbrățișări și sărutări îți sună dubios, atunci poate vrei să te ferești de un partener Vărsător.

Partea bună este că sunt cunoscuți pentru că sunt monogami. "Este foarte important pentru Vărsători să fie văzuți, așa că acest lucru poate fi mai greu în ceva precum o relație cu mai mulți parteneri", a declarat astrologul Tess Lee pentru Nylon. Când majoritatea oamenilor se gândesc la parteneri pe termen lung, tind să se gândească la monogamie, așa că au acest lucru în favoarea lor.


Berbec

Este destul de evident că majoritatea oamenilor au o relație de dragoste-ură cu semnele de foc. Cu excepția cazului în care ești unul dintre ei, atunci pur și simplu te iubești pe tine însuți. Încrederea nu este niciodată un lucru rău, dar când se transformă în narcisism, este un cu totul alt monstru.

Lasă-ne să-ți facem o imagine. Întâlnești un Berbec și crezi că ți-ai găsit persoana perfectă și, cine știe, poate că ai reușit. Dar într-o zi totul se duce pe apa sâmbetei pentru că începi să realizezi încet-încet că sunt prea competitivi, încrezuți și au un pic de temperament, potrivit Elite Daily.

Din fericire, găsesc o modalitate de a se răscumpăra pentru că sunt, de asemenea, pasionali și extrem de sociabili, iar zvonurile spun că sunt foarte buni în dormitor, potrivit  Metro. Noi nu ne-am grăbi să-l dăm la o parte pe Berbec; este doar o chestiune de a cântări argumentele pro și contra și de a ști ce îți dorești într-o relație. 

 

Leu

Leii par a fi cei mai „puțin” egocentrici dintre toate semnele de foc, după părerea noastră. Cel mai mare argument de vânzare al lor ca partener este că sunt incredibil de loiali. 

Sunt genul care își lăuda partenerul ori de câte ori are ocazia sau vorbește despre relația lor cu oricine are urechi. Odată ce ești al lor, e gata. 


Pe de altă parte, Leii au, de asemenea, tendința de a fi prea dramatici, dar cine nu iubește puțină dramă? Dacă spui că nu îți place, minți, pentru că drama este plăcerea vinovată a tuturor. Leii iubesc, de asemenea, romantismul și să fie copleșiți de afecțiune. În esență, ei iubesc atenția, așa că dacă nu ai timp sau energie pentru a-i face centrul lumii tale, ar trebui să mergi mai departe.

Dar dacă sunteți îndrăgostiți de dragoste și doriți să fiți nedespărțiți 24/7 atât fizic, cât și emoțional, atunci noi spunem că ar trebui să mergeți înainte.


Capricorn

Dacă ești în căutarea cuiva cu care să-ți petreci restul vieții, s-ar putea să cauți un Capricorn.

De fapt, astrologul Alice Bell a explicat pentru Vogue: "Capricornii iau angajamentul atât de în serios atunci când aleg să fie cu cineva, înseamnă că sunt total implicați și vor face tot ce este nevoie pentru ca relația să funcționeze". Spuneți-ne nebuni, dar nu este aceasta energia pe care majoritatea oamenilor o speră atunci când încearcă să găsească pe cineva cu care să-și construiască o viață? Este adevărat, Capricornii sunt cunoscuți pentru că devin foarte serioși foarte repede, dar dacă știi ce vrei, asta nu pare a fi un lucru atât de rău.


Capricornii tind să primească multe reproșuri pentru că par reci sau rezervați din punct de vedere emoțional, dar atunci când au găsit persoana potrivită, nu au nicio problemă în a fi vulnerabili. Este acel tropo "drăguț, dar numai pentru tine" pe care îl vezi în multe fan fiction-uri sau filme de dragoste pentru adolescenți.

Per total, Capricornii sunt tipul ideal cu care să te așezi la casa ta, atâta timp cât ești pregătit pentru acest nivel de angajament.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel