Acestea sunt lunile anului în care oamenii sunt tentați să-și înșele partenerul. Lidia Fecioru: „Există o explicație”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, care sunt lunile anului în care oamenii sunt tentați să-și înșele partenerul.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse” că tentația oamenilor de a-și înșela partenerul de viață apare în special în lunile de vară, când hormonii fericirii sunt la cote înalte.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Vin hormonii fericirii. Există o explicație, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă! Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

„Imediat după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi”

Totodată, bioenergoterapeutul a menționat că pandemia a avut un impact asupra relațiilor, deoarece mulți oameni au lucrat de acasă, ceea ce a dus la multe divorțuri. În plus, a avertizat că imediat după sărbătorile de iarnă este o altă perioadă tentantă pentru infidelitate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

„Sunt foarte mulți care au fost chestionați și au răspuns că după o perioadă de timp, în perioada vacanței de vară au simțit nevoia să găsească pe altcineva. De asemenea, pandemia și-a spus cuvântul, pentru că nu au mai putut pleca și au lucrat de acasă. S-au rupt relațiile cu amantele, respectiv amanții și au fost divorțuri foarte multe, pentru că nu au mai putut pleca de acasă.

Imediat după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dacă îți dorești să fii relaxat, atunci lasă-l și pe celălalt relaxat. Nu-l stresa dacă vrei tu să te relaxezi”, a mai precizat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Greșeli pe care le fac femeile și bărbații atunci când flirtează. Lidia Fecioru: "Creează dependențe bolnăvicioase!"

Metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință

Lidia Fecioru a vorbit despre metoda 369, o tehnică de manifestare spirituală care implică scrierea unei afirmații de trei ori dimineața, de șase ori la prânz și de nouă ori seara într-o agendă, pentru a-ți îndeplini dorințele.

„Metoda de manifestare 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru a utiliza tehnica asta trebuie să luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință. Îți stabilești obiectivul, o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener și așa mai departe. Luăm drept exemplu afirmația "Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia", apoi gândește-te cum vrei să fie. În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara”, spunea Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Lidia Fecioru:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel