Acestea sunt cele mai somnoroase semne ale zodiacului. Scorpionii conduc detașat topul

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Sammy-Williams
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Sammy-Williams

Lumea horoscopului nu încetează să ne uimească și azi vom descoperi care sunt cele mai somnoroase semne ale zodiacului. De fapt, spun astrologii, fiecare persoană poate prezenta semne distinctive, în funcție de data nașterii și pe baza  semnului zodiacal. 

Astrologii au întocmit un clasament al celor mai somnoroase zodii, pe care îl prezentăm în acest articol. Desigur, există întotdeauna și excepții, de aceea, și în acest caz, dacă vă aflați pe această listă, dar în realitate sunteți o persoană plină de energie, nu vă faceți griji.

 

Pe locul patru în clasament se află cei născuți sub semnul Săgetătorului. Aceste persoane încearcă să fie foarte energice, dar au, din păcate, rezultate slabe. Dimineața nativii sunt lipsiți de energie, cu excepția situațiilor convenabile lor.

 

Pe locul trei al podiumului urcă nativii Leu. În ciuda faptului că leul este un animal curajos, acest lucru nu se poate spune despre nativii acestui semn, care sunt foarte somnoroși. În timpul zilei, nativi caută momentul potrivit pentru a dormi și a recupera energia pe care au consumat-o. 

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel