Aceste PATRU zodii preferă să-și arate dragostea prin fapte, nu cuvinte

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride

Vrei să știi care sunt zodiile care te iubesc, dar nu îți spun neapărat asta? Sunt semne zodiacale care preferă faptele, nu vorbele. Iată despre cine este vorba!

Pentru unii contează cuvintele de dragoste, pentru alții mai puțin. Însă, toți suntem diferiți. Așa că sunt oameni care își exprimă mai greu sentimentele prin cuvinte. Nu te aștepta ca următorii nativi să îți declare musai dragostea in gura mare, dar fii sigur că au sentimente puternice pentru tine!

Și da, contează foarte mult de element. Se știe faptul că semnele Yin(de apă și de pământ) se manifestă diferit de cele Yang(de foc și aer) atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor. 

Este important să știm aceste detalii precum și limbajul iubirii preferat de partener, pentru a avea o relație lungă și armonioasă cu acesta. 

Rac

Este adevărat că Racii sunt unii dintre cei mai emoționali și sensibili din tot zodiacul. Le place să aibă grijă de ceilalți și într-o relație, vor ca persoana iubită să se simtă protejată și să fie înconjurată de toată dragostea. Însă, pentru că simt emoțiile atât de profund, devin adesea copleșiți. Așa că le poate fi uneori greu să exprime verbal ce se află în inima lor.

Mai degrabă, preferă să își lasă emoțiile să curgă. Pun accent pe fapte, așa că poți vedea cum un Rac te îmbrățișează des și te înconjoară cu toată afecțiunea lui. Preferă să te sărute când te aștepți mai puțin și să îți dovedească iubirea prin mici gesturi care te vor încânta. Nu te supăra pe acești nativi, pur și simplu le este greu să spună ce simt!

Capricorn

Într-o relație, Capricornii nu pun punctul pe i când vine vorba de exprimarea verbală a sentimentelor. Chiar dacă au o inimă mare și țin la tine, nu știe cum să explice asta. Se descurcă bine cu vorbele, dar nu sunt atât de romantice precum ți-ai dori.

În schimb, preferă să își arate dragostea prin gesturi clare și practice. Astfel, într-o legătură cu un Capricorn, poți observa că îți face mici favoruri sau că te oferă să te ajute la treburile casnice. Te poate surprinde cu o cină gătită de el sau te poate chema la o cafea în oraș când nici nu te aștepți. Nici măcar nu vei mai simți nevoia să întrebi un Capricorn ce simte, fiindcă vei fi impresionat de gesturile tandre și de dovezile de iubire.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel