Celebrități care au fost diagnosticate cu BOALA de care suferă Adda: Nu aveam idee că o mușcătură de insecte poate face asta

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda trece prin clipe grele după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ce alte vedete suferă de această afecțiune?

Adda suferă de boala Lyme, o afecțiune cauzată de mușcătura unei căpușe. Această afecțiune poate deveni gravă dacă nu este tratată la timp. Celebra artista a anunțat că se va retrage din lumina reflectoarelor pentru a se putea îngriji de sănătatea ei și pentru a putea face tratamentul de care are envoie. 


Adda trece prin clipe grele, dar se pare că este nu este singura artistă care suferă de această boală. Iată ce alte celebrități au fost diagnosticate cu boala Lyme:


Roxen


 La vârsta de doar 14 ani, Roxen a fost diagnosticată cu boala Lyme. 


„Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine”, a povestit Roxen pe rețelele de socializare.


Justin Bieber


Justin Bieber le-a spus fanilor despre diagnosticul său în ianuarie 2020, iar soția sa, Hailey Bieber, i-a luat apărarea în aceeași zi. "Pentru cei care încearcă să minimalizeze gravitatea bolii Lyme, vă rog să vă documentați și să ascultați poveștile oamenilor care au suferit cu ea ani de zile", a scris ea. "Să râzi și să minimalizezi o boală pe care nu o înțelegi nu este niciodată calea, tot ce trebuie este să te educi".


Yolanda, Anwar & Bella Hadid


Fosta vedetă a serialului Real Housewives of Beverly Hills, Yolanda Hadid, împreună cu copiii ei, Bella și Anwar Hadid, au fost diagnosticați cu boala Lyme. Într-un discurs ținut în 2016 la Global Lyme Alliance, Yolanda a declarat: "Este greu pentru oameni să înțeleagă handicapul invizibil care ne stăpânește viața, mai ales în spatele chipului frumos care strălucește atât de mult pe coperțile revistelor".


Avril Lavigne


Cântăreața canadiană Avril Lavigne se luptă cu boala Lyme din 2014. Potrivit revistei People, boala a ținut-o pe artistă la pat timp de aproape jumătate de an. "Abia puteam să mănânc, iar când mergeam la piscină, trebuia să plec și să mă întind în pat", a declarat Lavigne în 2015. "Nu aveam idee că o mușcătură de insecte poate face asta".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel