Povestea bărbatului care a descoperit că are cancer de pe TikTok. Videoclipul care i-a salvat viața tânărului de doar 22 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Aaroh Mankad, captura foto TikTok
Descriere foto: Aaroh Mankad, captura foto TikTok

A aflat că are cancer de pe TikTok, iar asta i-a salvat viața. 

Aaroh Mankad, din Seattle, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu un nodul potențial canceros pe tiroidă după ce a primit avertismente pe TikTok. Tânărul, în vâstă de 22 de ani, a postat pe cea mai utilizată platformă online mai multe clipuri video în care vorbea despre locuri de muncă, bani, afaceri, iar urmăritorii i-au salvat viața. 


El a fost asaltat de mesaje și comentarii de la utilizatorii îngrijorați care au observat un nodul la baza gâtului. 


Mankad a explicat că a ales să își viziteze medicul după ce utilizatorii l-au avertizat că nodulul ar putea și canceros. 


Spre surprinderea sa, medicii au dezvăluit că existau '95% șanse' ca nodulul de pe tiroida sa să fie canceros și a ajuns să fie operat de urgență. 


El i-a lăudat pe utilizatorii de pe rețelele de socializare care și-au făcut timp să îl contacteze și să îi salveze viața, notează dailymail.co.uk.


„TikTok mi-a spus că s-ar putea să am cancer. Și se pare că au avut dreptate”, a explicat Mankad într-o postare despre recenta sa operație, dezvăluind că a mers la medic doar pentru a fi precaut, după ce a primit avertismente de la utilizatorii care i-au atras atenția că tiroida sa părea „umflată și mărită”.   


„Primele mele două videoclipuri TikTok erau despre bugetul meu, iar oamenii au comentat sau mi-au trimis mesaje în privat spunând că tiroida mea părea puțin mărită și că ar trebui să o verific deoarece ar putea fi potențial canceroasă”, a spus el. 

 

@seattletechbro so yeah that was a wild experience #cancer #tiktok ♬ original sound - Seattle Tech Bro


Mankad a distribuit apoi mai multe capturi de ecran ale mesajelor primite, iar unul dintre utilizatori a scris într-un mesaj direct: "Tiroida ta pare puțin umflată. Ar fi bine să o faci să fie verificată". 


„Și astfel, din abundență de precauție și doar pentru că devin anxios în legătură cu aceste lucruri, am mers mai departe și am fost verificat. (...)


Pe scurt, după mai multe teste, ecografii și altele, am aflat că există o șansă de 95% ca acel nodul pe care îl aveam să fie canceros”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel