Această femeie a ajuns direct pe masa de operație după ce a mâncat un burger de la un celebru fast food internațional

Data publicării:
Holly Strevens, foto Mirror Uk
Descriere foto: Holly Strevens, foto Mirror Uk

O femeie a trăit momente de coșmar după ce a mâncat un burger. A ajuns la spital, iar medicii i-au operat fața de urgență. 

Holly Strevens din Portsmouth, Hampshire (Marea Britanie), în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital după ce a mâncat un burger de la un celebru fast food internațional. Medicii au fost nevoiță să îi opereze fața de urgență. 


Femeia își savura linișită burgerul acasă, când a auzit o pocnitură, în zona feței. Durerea pe care a simțit-o a fost imensă, așa că a mers de urgență la spital pentru a afla ce s-a întâmplat. Medicii i-au dat o veste neașteptată. 


Medicii i-au făcut mai multe controale și i-au dat verdictul, o disfuncție a articulației temporomandibulare, cea care face legătura dintre mandibulă și maxilar. Femeia a deschis prea mult maxilarul atunci când a vrut să muște din bruger. 


Incidentul a avut loc în anul 2014, dar de atunci femeia a dezvoltat artrită în zona și a început să aibă inclusiv convulsii din cauza durerii mult prea mari. Medicii i-au făcut mai multe operații de-a lungul timpului pentru a o ajuta să scape de dureri, dar multe nu au avut niciun rezultat. Holly Strevens nu mai poate consuma alimente solide. 


„Mi-a schimbat viața. Acum sunt considerată persoană cu dizabilități și mi-am pierdut complet capacitatea de-a fi o persoană independentă. Sufăr de anxietate și mă tem mereu să nu fac convulsii în timp ce sunt singură în casă. Tot ce sper acum este să mi se înlocuiască maxilarul, ca să scap de durerile cronice”, a mărturisit femeia, potrivit mirror.co.uk.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel