Accident mortal pe platoul de filmare: Urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin ''nu este exclusă''/ VIDEO

Data publicării:
Alec Baldwin, foto Instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, foto Instagram

Urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin, care a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare a unui western, săptămâna trecută, nu este exclusă în acest stadiu, a declarat miercuri procuroarea responsabilă cu ancheta în acest caz.

''Toate opţiunile sunt pe masă în acest stadiu'' şi ''nimeni nu este exclus'' cu privire la posibile urmăriri penale, a declarat procuroarea din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, într-o conferinţă de presă.

''El a fost cel care a tras cu arma'', a declarat şeriful Adan Mendoza din comitatul Santa Fe, statul New Mexico.

Percheziţiile efectuate la ferma Bonanza Creek, unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe 21 octombrie, au dus la confiscarea a 500 de muniţii, a precizat şeriful.

În aşteptarea constatărilor criminalistice, anchetatorii cred că este vorba de un amestec de cartuşe false, cartuşe goale şi muniţie reală.

''Vom stabili cum (această muniţie reală) a ajuns pe platoul de filmare, de ce a fost acolo, pentru că nu ar fi trebuit să fie acolo'', a subliniat Mendoza.

Recomandările foarte stricte ale industriei cinematografice în materie de arme de foc interzic prezenţa muniţiei reale pe un platou de filmare, tocmai pentru a preveni acest gen de accident., relatează Agerpres.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel